Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
03:41, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 20 Aralık 2025 - 03:41
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #414
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2008
Ziyaretçi
Büyük Taarruz: Tiago - Morientes
Mayıs'ta başkanlığa tekrar aday olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, takıma öncelikle ön libero ve forvet takviyesi yapacak. Golcü olarak Morientes'in yanı sıra, Güiza'nın çok istediği Mallorca'daki süper partneri Arango da gündemde.
Yapılan transferlerin fiyasko çıkması üzerine geçen yılki takımı mumla arayan Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım çok önemli kararlar aldı. Görevi bırakacağı iddialarını yalanlayıp "Mayıs'ta da başkanlığa adayım" diyen Yıldırım, takımın şampiyonluk yarışında geri kalmaması için Ocak'ta transfer taarruzu başlatacak. Yıldırım, ön liberolar Maldonado ve Josico'nun bekleneni verememesi, büyük umutlarla alınan Emre'nin hiçbir varlık gösterememesi ve forvette de Güiza'nın yalnız kalması üzerine kadroyu takviye etme kararı aldı.
Ön libero adayları arasında bir numaralı isim Juventus'lu Tiago Mendes. 27 yaşındaki Portekizli futbolcu sık sık yedek kaldığı için mutlu değil. Aziz Yıldırım'ın ikinci planı ise forvete takviye yapmak. Bu mevki için öncelikli aday Valencia'lı Fernando Morientes. Daha önce de F.Bahçe'nin gündemine gelen Morientes de yedek kaldığı için takımdan ayrılmak istiyor. Morientes olmazsa, rota Güiza'nın Mallorca'daki müthiş partneri Arango'ya çevrilecek. F.Bahçe, iki yeni yabancı oyuncu alabilmek için Maldonado ile Josico'yu gönderecek.
ÇAĞDAŞ DOĞAN
Korkulan oldu Alex yarın yok
Dinamo Kiev maçında sakat omuzunun üstüne düşen Fenerbahçe kaptanı, yarın Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Alex sakatlığını "Acı çok fazla acı" diye tarif etti. F.Bahçe'de yarın Semih de yok. Lugano'nun durumu ise belirsiz.
Çok fazla acı
3 futbolcu da Kayseri maçında oynayamıyor. Kaptan Alex sakatlığını, "Acı... Çok fazla acı..." diye tarif etti.
Eksikler 6'ya çıktı
Sakatlıklar,Fenerbahçe'ye peş peşe
ağır darbeler
indirmeye devam ediyor. Dün doktorlardan gelen haberler, sarılacivertlilerde
şok etkisi
yarattı! Sakatlıkları süren ve bu yüzden takımla idmanlara çıkamayan kaptan
Alex
ve
Semih Şentürk
'ün
Kayserispor
maçında forma giyemeyecekleri
açıklandı. Bir diğer sakat
Lugano
'nun da
Josico, Deivid ve Vederson
ile birlikte yarınki önemli karşılaşmada
görev almasının
çok zor olduğu ifade edildi.
1 hafta top yasak
Alex,
kendisine ait internet sitesinde
"Acı... Çok fazla acı..."
başlığıyla kaleme aldığı haftalık yazısında, "Sivasspor maçında omuzumun üstüne düştüm ve
köprücük kemiğim yerinden oynadı.
Dinamo maçında buna rağmen oynadım. Maalesef bir pozisyonda aynı yerden sakatlandım" dedi. Kaptan, köprücük kemiğinde zedelenme belirlendiğini ve 1 hafta antrenmanlardan uzak kalacağını,
milli maç arasında ise iyileşeceğini
açıkladı.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 03:41
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen