Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Tek Mesaj #1054

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008       Mesaj #1054
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Git gide okula ve servise alışıyorum serviste Co-Pilot görevini aldım elimde güzergah defteri şöföre bilgi veriyorum... Rofl Üni nasıl dicek olrsak eşşeği saldım çayıra hesabı desem kendimize karşı bi ayıp mı işlemiş oluruz acaba... Msn Grin Tek sorun eve gece vakti dönmem ama yinede eve dönmüş olmak çok iyi bişey yurt veya ev tutma işlerine hiç sıcak bakmıyorum çünkü. Mooooh Mehmet abi(Şöför) karda "merak etmeyin zincir mincir çıkarız o yokuşu" dedi arkadan bi ses ya "peki kara saplanırsa nolucak?" dedi bende dayanamadım Msn Confused Sen varsın merak etme takoz dedim Msn Confused Bunu içimden söylemem gerekiyodu Msn Grin Bütün servis koptu No Angel Akşamda dönüş yolunda kızın biri yanlış sokağa girmişiz haberimiz yok kızda lafta evi tarif ediyo 150 metre yanlış sokakta ilerledikten sonra "aaay Mehmet abiii yaaa bu sokak bizim deil kiii nereye gidiyoruz" diyo Mooooh Ne acaip kızlar var! Faint Herneyse günün içinde pek bi aksiyon yoktu ama çabuk geçti anlamadım bile Mooooh çabuk geçmesi iyimi kötümü acaba... Msn Thinking

He bide kusumu özledim... Tender
Unutuyodum bebem seni Msn Grin