Arama

Lord.iz - avatarı
Lord.iz
Ziyaretçi
10 Ekim 2008       Mesaj #55
Lord.iz - avatarı
Ziyaretçi
tam bir bilgi veremesemde mailde size önce şifrenizi sıfırlamanız öneriliyor ayrıca internet tarayıcınızın hafızasını ve çerezleri silmenizi tekrar denemenizi önermişler daha sonra tekrar destek talebinde bulunabilirsiniz gibi birşeyler demişler...bu mail destek talebini yeni gönderdiğiniz için gelen standart bir mail olabilir detaylı yardım cevabı ilerleyen günlerde gelebilir Msn Happy

Ayrıca ben buradan mailini çaldıran arkadaşlara sesleniyorum internette mail sorunu yaşamamanız için dikkat etmeniz gereken birkaç özel konu var bunlara uyarsanız sorun yaşamazsınız..

1.si mail yazışmalarınızı bir mail üzerinden yapmayın özel yazışmalar için daha gizli bir adres kullanın sıradan yazışmalar ve önemsiz şeyler için ortada olacak mailinizi her zaman gözden çıkarabileceğiniz bir mail olarak seçin..

2.si hesabınızda alternatif mail kısmına aynı mail adresinizi yazmayın alternatif mail şifre sıfırlama linkinin gönderileceği yedek e posta adresi için ayrılmış bir alan oraya daha güvenli bir mailinizin adresini verdiğinizde her zaman çalınan maili kurtarma şansınız daha yüksek olacaktır..

3.sü hiçbir msn adresinizi demirbaş yapmayın her zaman gözden çıkabileceğiniz şekilde olsunlar yani bu mail adresinde özel bilgileriniz olmasın bu mail hesabınızın gelenler kutusu ve gidenleri ve ayrıca silinenler kısmında özel maillerinizi forum üyelik bilgileri vb şifre bilgilerinizi saklamayın bu tür yazışmaları text olarak bilgisayarınıza kayıt ettikten sonra silinenler kısmıda dahil tamamen silin..

4. olarak msn listelerinizi messenger üzerinden bilgisayarınıza indirin ve saklayın ileride adresiniz çalındığında tüm arkadaşlarınıza eski adresinizin çalındığını ve o adresi silmelerini söyleyen bir mail gönderin ve ardından yeni alacağınız bir msne eski msn listenizi yükleyin..

Eğer mail adresinizin şuan çalınmasını göze alamıyorsanız o mail çalındığında üzülmeyeceğiniz hale getirmemişsinizdir demek o zaman 2 seçeneğiniz var 1.si mail hesabınızı gözden çıkabileceğiniz hale getirin yada çalınmaması için tüm önlemleri alıp dikkatli davranın Msn Happy