Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Ekim 2008       Mesaj #56
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ebrumm87 adlı kullanıcıdan alıntı

ben forumda yazan arkadaşlara ilk önce çok teşekkür ediyorum. burada yazılanların aynısını uyguladım. fakat bana gelen cevap şu. şimdi ne yapmam gerekiyor? lütfen yardım edin.

şimdi ne yapmam gerektiğini kesinlikle bilenler vardır. lütfen yardımcı olun. teşekkürler.

Alıntı
Lord.iz adlı kullanıcıdan alıntı

tam bir bilgi veremesemde mailde size önce şifrenizi sıfırlamanız öneriliyor ayrıca internet tarayıcınızın hafızasını ve çerezleri silmenizi tekrar denemenizi önermişler daha sonra tekrar destek talebinde bulunabilirsiniz gibi birşeyler demişler...bu mail destek talebini yeni gönderdiğiniz için gelen standart bir mail olabilir detaylı yardım cevabı ilerleyen günlerde gelebilir Msn Happy

Lord.iz arkadaş tam olarak anlayamamış, ben izah edeyim.

Cevabı göndermelerini istediğiniz adrese bir parola sıfırlama eposta iletisi göndermişler, konu başlığı "Reset your Windows Live ID password (Windows Live ID parolanızı sıfırlayın). O iletinin içinde gerekli yönergeleri bulacakmışsınız. E-posta sıfırlama bağlantısına tıklamadan önce tarayıcınızın geçici internet dosyalarını temizlemenizi öneriyorlar, çok lazım değil bence.

Parola sıfırlama bağlantısının iki özelliği varmış: 1- Üç kez kullanılabilir, 2- Üç günden sonra süresi dolar. Parolanızı sıfırlarken kuvvetli bir parola seçin, parola kuvveti göstergesini nazar-ı dikkate alın.

Artı hesabınızı sıfırladıktan sonra http://account.live.com adresine gidip hesabınızın ayrıntılarını düzenlemenizin, alternatif eposta adresinizi ve gizli soru-cevabınızı değiştirmenizin bundan sonraki çalınma durumlarına karşı çevrimiçi hizmetleri kullanarak parolanızı sıfırlamanız için hayrınıza olacağını söylüyorlar.