Hiç olmadıgımdan cok mutsuzum buaralar..
Canımı sıkan benı uzen ağlatan cok sey var .hayat bu işte hepsı ustuste geldı hangısını sölesemkı .
pişmanlk dolu gecmısimmı sıze anlatmam gerek
anlamsız bır gecmıs kaybolmaya yuz tutmus gelcegımı dınlemenız gerek ..
Geriye donup bakmakdan cok sıkılmıstım oysa . gecmıse actıgım her kapı benı aglata aglta canımı acıta acıta
Kapanıordu suratıma aslnda... Zor zamnlar gecrıyıorm( evet ).. uzuluyormuyum( evet ).. agladım mı ( evet )...
Ben fazla deger vermekden gozumde buyutmekden sevmekden
En onemlısıde bu lanet hayattan ne zman dersımı alıcam derken
ALdm dersımı sustum ve oturdum sırama ..
beklıorum smdı ..bılıyorum banada sıra gelıcek kalkıcam. gelecegıme actıgım kapıda ılerlıycem..
yüzümde buruk bır tebessum ıle gıdıcem ben oralaraa ..gıtmek ıstedıgımm bıyerler yok. uzaklasmak ıstedıgım yer cok .
Kımse anlamazkı anlıyamazkı ..Ben uzgunm dıe uzuldum derler. ve gecerler sözde hepsi uzulduler ?
bılıyomusn aslnda benı cok uzduler..
Ama oLmaskı herkes mutluluğun olmusken . bensızlıge alısa bılmısken. bense mutlulugun pesınden dur duraksız kosarken .. Neden Canımı daha cok sıkıyım kıı ?
hoş ben mutsuz olmsken . sız olmadn yasamaya alısmısken. neden onume baqmıuım kı . neden canım sıkılsın kı ..
Bi kac damla gozyası dökerım sonra arkasından guler gecerım ..
guler gcerım dedım ama yapmacık kahkalarlada hayat surmezkı en sonunda butun duygularım ısyna baslar...
Kalbım dayanamaz. yorgun duser..
aklım şaşar butun fıkırlerım mantıgıma sıgınır
en sonunda gozlerımde dayanamaz aglamaya yeltenır..akan her yaş gecmısımdekı pısmanlıgımın eserıdır..gelecegımı dusndukce sustum kaldım suclu bı cock gıbı ..
Inan bu kdar uzmek deıldı amacm kendımı .. kendımleydı sorunum. bıtırmem gerekrdı ııcmdekı sen sevgısınıı.. ve biiti..
Artk hıseetmıorm verdıgın acıları ,yada artk sen acıtamıosn ıcımdekını..
Pes etmezdım aslnda sen dusurdun benı son anda..
Kalkmak ıcın ugrasmadm, kendımi yanına gelmek ıcın yormadım.
Bugun yenı bı dunyaya uyndım..
Dostlarımı yanıma aldmm ve orda kaldm ..
Smdı sen uzaklardasınn.. kım bılır kımlesınn ..umrmdamı dersınn ? Çok beklersn (: