Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
00:00, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 20 Aralık 2025 - 00:00
Arama
MaviKaranlık Forum
Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
-
Tek Mesaj #421
Misafir
Ziyaretçi
12 Ekim 2008
Ziyaretçi
Nota Verdi
"Kredimiz tamamentükendi. Bir ayda çokzorlu 6 maç yapacağız.Tek kurtuluş seri galibiyetler".
Oldukça sert konuştu
Ve Aragones, beklenen konuşmayı oyuncularına dün yaptı. Sarı-lacivertli teknik adam, yağmur nedeniyle önce konferans salonunda, sonra sahada yaptığı toplantıda takıma çok sert ve ciddi mesajlar verdi. Fotomaç iki gün önce konuşmanın detaylarını, "Hepimiz gideriz" başlığıyla spor kamuoyuyla paylaşmıştı. İşte futbolcularına
adeta nota çeken Aragones'in konuşmalarının ayrıntıları:
Milli maç arası fırsat
"Beyler! 6 maçta 4 yenilgi alarak ne yazık ki kredimizi tükettik. Bundan sonra alınacak başarısız sonuçta ne ben sizin arkanızda durabilirim ne de benim arkamda birileri durabilir. Çok kritik döneme giriyoruz. 1 ayda 2'si Arsenal'le, 1'i G.Saray'la olmak üzere 6 final değerinde maçımız var. Üst üste alacağımız 2-3 galibiyet bizi kendimize getirecektir. Milli maç arası bizim için çok iyi bir fırsat."
Futbola odaklanın
"Bu fırsatları iyi değerlendirmemiz gerek. Sizden elinizden gelenin fazlasını istiyorum. Bunun altını çiziyorum. Fazlasını istiyorum. Tek çözüm, seri galibiyetler almaktır. Daha iyi bir fikri olan varsa çıksın söylesin. Aksi halde bu bir emirdir. Artık yenilgi lafı duymak istemiyorum. Maçlara önce kafa olarak hazırlanmalıyız. Bunun için de futboldan başka bir şey dününmenizi istemiyorum."
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 00:00
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.