Alıntı
Pho3niX adlı kullanıcıdan alıntı Kuzenimin bir sorunu var ve kısaca değineceğim. Uzun zamandır kullandığı tek bir adres var. Tanıdığı herkes bu adreste, onu bu adreste tanıyorlar. Ama bir de, kuzenimin tanımayıpta onu ekleyen kişiler var. O, bunları kabul etmiyor ama kabul etmemesine rağmen ya da açılan bildiri penceresini kapatmasına rağmen mesaj yok olmuyor. Daha doğrusu bir dahaki oturum açışında aynı bildiri mesajları tekrar çıkıyor. Böyle biriktikçe birikti ve zamanla birlikte şu an yüzlerce. Bunu halletmenin bir çözümü varmı öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Bu arada ilk mesajım değil, sanırım uzun süre girmediğimden dolayı eski hesabım kaldırılmış. Bu yüzden böyle bir durum oluştu...
aynı sorunu ben de yaşıyorum 10 yıldır aynı adresi kullanıyorum ve ara ara hiç tanımadığım saçma sapan adresler beni ekliyor kabul etmiyorum beni çevrimiçi durumda görmesini engelleyi seçiyorum ancak bu defada engellenenler listemde görünüyor. hala bir gelişme yok mu şu engellenenler listesi için ya da tanımadığımız kişilerin arkadaşlık istekleri için???? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder şükranlarımı sunarım.