Alıntı
elf358 adlı kullanıcıdan alıntı aynı sorunu ben de yaşıyorum 10 yıldır aynı adresi kullanıyorum ve ara ara hiç tanımadığım saçma sapan adresler beni ekliyor kabul etmiyorum beni çevrimiçi durumda görmesini engelleyi seçiyorum ancak bu defada engellenenler listemde görünüyor. hala bir gelişme yok mu şu engellenenler listesi için ya da tanımadığımız kişilerin arkadaşlık istekleri için???? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder şükranlarımı sunarım.
Bir gelişme yok. Microsoft sistemini bu şekilde çalıştırıyor. Engellenen listesinin kapasitesini doldurmadıysanız orada adreslerin görünmesini çok sorun yapmamalı bana göre. Ama bizi ekleyenlerin sayısını azaltmak için e-posta adresimizi mümkün olduğunca gizli tutmaya çalışmak lazım.
Alıntı
elf358 adlı kullanıcıdan alıntı sormak istediğim bir şey daha var hesabımı kapattığımda bir kaç gün içinde kişilerin ve iletilerin kalıcı olarak silineceği söyleniyor. hesabımı kapatıp geçerli süre geçtiğinde tekrar açtığım zaman kişi listemi bütünüyle kaybetmiş ve dolayısıyla engellenen listesini de kaybetmişl olur muyum? acil yardım????
Hım, bunu hiç düşünmemiştim. Bir ara deneyeceğim ama ne zaman olur bilemiyorum.