Arama

Christina Aguilera - Tek Mesaj #3

KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
22 Ekim 2008       Mesaj #3
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Hamdi Bey'e 'dostum' dedi, çocukları sevindirdi

Ad:  Christina Aguilera.JPG
Gösterim: 467
Boyut:  30.4 KB
Christina Aguilera, çocuklar yararına katıldığı 'Var mısın, Yok musun'da, 'gizemli bankacı' Hamdi Bey'le 'bizzat' konuştu ve 180 bin YTL'lik teklifi kopardı!..
Ad:  ch.JPG
Gösterim: 635
Boyut:  51.9 KB
Dünyaca ünlü şarkıcı Christina Aguilera'nın, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına katıldığı 'Var mısın, Yok musun' oldukça neşeli geçti. Acun Ilıcalı, "Dünyanın en iyi seslerinden biri, Christina Aguilera geliyor" diyerek, ünlü şarkıcıyı anons etti. Bu sırada, 24 yarışmacı 'Welcome Christina' diye pankart açtı.

Program ekibinin seçtiği 100 hayranının tezahüratı eşliğinde stüdyoya gelen Aguilera, kutusunu seçti ve yarışma başladı. Bir çocuğun isteğiyle açtırdığı ilk kutudan 1 YTL çıkınca çok sevinen ünlü şarkıcı, ikinci seçiminde 500 bin'i bulunca çok üzüldü. Buna rağmen iyi bir yarışma çıkartan Aguilera; aldığı teklifleri, Türkçe "Yokum" diyerek geri çevirdi ve yarışmayı sürdürdü.
Ad:  Christina Aguilera1.JPG
Gösterim: 527
Boyut:  46.3 KB
Türkçe 'varım' dedi
Tüm mavileri bulan ve son dörde 20 bin, 250 bin ve 2 adet 500 bin YTL'lik kutuyla giren Aguilera, "Ben korkusuzum, devam edeceğim" diyerek 95 bin YTL'lik teklifi de reddetti. Fakat, son iki seçiminde de 500 bin'lik kutuları açtırdı. Hamdi Bey, kendisiyle konuşması durumunda daha yüksek teklif yapacağını söyleyince Aguilera telefonu aldı ve "Dostum, çocuklar için bana iyi bir teklif yapmalısın" dedi. Hamdi Bey de 180 bin YTL önerdi. Aguilere, yine Türkçe "Varım" diyerek 180 bin YTL'yi kabul etti.

Kaynak : Sabah Gazetesi
Gerçekçi ol imkansızı iste...