Arama

E-Mail Sorunları - Tek Mesaj #17

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
22 Ekim 2008       Mesaj #17
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
cellcuk adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar... internet explorer dan mail yollarken dosya ekleme yapabilmekteyim. ancak mynet te dosya ekle yapamıyorum sayfada hata mesajı veriyor... bunun sebebi veya çözümü hakkında yardımcı olurmusunuz:? şimdiden teşekkür ederim....

Internet Explorer derken Windows Live Hotmail'i kastettiğinizi düşünüyorum, doğru mu?

Mynet e-posta hesabımı Internet Explorer'da şu anda açtım ve dosya eklemede sıkıntı yaşamadım. Ancak ben Mynet'in yeni arayüzünü kullanıyorum. Windows Live Hotmail'in Tam sürümüne benzer şekilde çalışan arayüz. Bir de eski klasik arayüze dönme imkanı var. Sayfada Çıkış bağlantısının solunda. Siz de o bahsettiğim yenisini kullanıyorsanız önceki sürüme dönmeyi deneyebilirsiniz. Ancak hepsinden önce Internet Explorer'ın geçici dosyalarını silmeyi deneyin önce. Bunu yapmak için Internet Explorer'ın menüsünden Araçlar > Internet Seçenekleri > Gözatma Geçmişi bölümünden silebilirsiniz.

Bundan başka Mynet hesabınızı XP ile gelen Outlook Express ve Vista ile gelen Windows Mail programları ile de kullanabilirsiniz. Ayarları yapmak için Mynet E-posta yardım sayfalarından "...Microsoft Outlook ve benzeri programlar ile nasıl kullanabilirim?" başlığını okuyun. Bu programları kullanırsanız dosya eklemede öyle sorunlar yaşamazsınız, dosya doğrudan bilgisayarınızda eklenir, daha sonra eposta ile birlikte Internet'e gönderilir.

Düzenleme: Şimdi Internet Explorer'ı eklentiler olmadan başlatıp denediğimde bahsettiğiniz hatayı gördüm. Sorun muhtemelen JavaScript'in Internet Explorer'da çalışmadığından kaynaklanıyor. Belki de bilgisayarınızda hiç yüklü değil. http://java.sun.com/javase/downloads/?intcmp=1281 adresinden Java SE Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 adlı programı indirip bilgisayarınıza kurmayı deneyin.