Arama

Keten Prenses - Tek Mesaj #7

kelrapunzell - avatarı
kelrapunzell
Ziyaretçi
26 Ekim 2008       Mesaj #7
kelrapunzell - avatarı
Ziyaretçi
Uğraşmaktan özel zevk aldığım ikili -varlık Naughty

Tırsa tırsa uğraşıyorum çünkü tiril -tiril -keten -keten-ikiz -ikiz öyle bir laf giydiriverir ki No Angel

yani CryingalınganMsn Brokenheart- kırılganBroken-nazlı isenizDon't Cry uzak duraceğniz -hiç bulaşmayayaceğniz

Ama söz oyunu ,muziplik seviyorsanızMsn Party- egonuzu aldırdıysanız Msn Moon -koca evrende toz zerresi gibi kadar bir planette şimdilik var olan bir geçici organizma olduğunuzun bilincindeyseniz -kendinizi fazla ciddiye almıyorsanız -Roflketen helvalı zihinsel lunaparkta eğlenebilme Roflayrıcalığına sahipsinizdir ...Msn NoteMsn Note

ayrıca ....

pippihorseweb5570925rj7

öyle bildiğiniz mıymıy Cici ve cici prenseslerden değildir

kendisi kurtarmaya gelen prensin beyaz atını havaya kaldırmakla ünlüdür .

Olay sonrasında prens Mooooh tırsmış atını ketene bırakıp gitmiş Shy 2 uyuyan güzeli kurtarmıştır

...Uyuyan güzel prens tarafından kurtarılmasını takip eden ilk bir kaç dakika Smiley9 gözlerini açmış daha sonra sırtını dönüp uyumaya devam etmiştir

kurtarıldığının henüz farkında değildir Drool hala uyumaya devam etmektedir..

...prens uyuyan güzeli de bırakıp bu kez sinderellanınTender peşine düşmüş saat 12 de kızın balkabağına dönüşmesi neticesinde -perinin acemiliğiMsn Angel -panik halinde ormana dalıp pamuk prensesle karşılaşmış ,cam tabut içindeki pamuk prenses ona daha önce kurtardığı uyuyan güzeli anımsattığı için sinir olup tabuta taş atmış
olay sonrasında 7 cüceler tarafından SopaSopaSopaSopaSopaSopaSopakovalanmış...

daha sonra ondan bir haber alınamamıştır ...Don't Know

yani kızlar prens filan beklemeyin Uf

kendini prensim diye tanıtanlar da Hıh!klondur klon

...konu dağıldı di mi...Msn Tongue

ama ana fikir şu: Keteni seviyorum( yeni tanıştık Walking ama yıllardır tanıyorum sanki) ..yalnız devamsızlığını sevmiyorum

kızım biraz daha sık uğra da daha çok eğlenelim di mi?Sweet

pippi015401084cs6