Arama

Gülben Ergen - Tek Mesaj #46

hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
27 Ekim 2008       Mesaj #46
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
Yağmurlu konserleri daha çok seviyorum
Gülben Ergen, önceki gün Airport Alışveriş Merkezi'nin açılışında konser verdi. Kısa ve kıvırcık saçlarıyla dikkat çeken Ergen, yağmurlu havada sahnede olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Duyarlı olmalıyız
"Uzun zamandır sahneye çıkmadım ve havanın yağmurlu olması problem değil" diyen şarkıcı, "Ben yağmurlu ve soğuk konserleri daha çok severim" şeklinde konuştu. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülben Ergen, sanatçıların terör gibi sorunlara karşı daha duyarlı olmaları gerektiğini vurguladı. Ergen, Nazan Öncel'den beste almak için kendisine tektaş yüzük hediye ettiği iddialarını da şöyle yalanladı: "Hakkı ödenmemiş hiçbir şarkım yoktur. Hakkını maddi, manevi ödediğim şarkılarıma gözüm gibi bakar, ayrıca benimle çalışan tüm besteci, söz yazarı dostlarımı da gururlandırırım. Ama tektaş alamam. Milyonlarca insana onların şarkılarını ezberletebilmenin verdiği gurur daha kıymetlidir."
469A0D321BE9AB4BB61854F7r368A0A568AE57F4F8025E53Dr

Halkın yağmur altında kendisine eşlik ettiği Gülben Ergen, halinden memnundu: "Soğuk ve yağmurlu konserleri daha çok severim."