Arama

D.a.w.N - avatarı
D.a.w.N
Ziyaretçi
19 Mayıs 2006       Mesaj #560
D.a.w.N - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
lady_arzu adlı kullanıcıdan alıntı

MerhabaLar arkadaşLar benim bir sorum oLucaktı..!!

GeçenLerde Windows Live Messenger'ın tüm passport hesaplarında davetiye gerekmeden oturum açılmasına izin verilen public beta sürümünü yükLedim ama msn space aLanLarı gözükmediğinden siLdim..!! Yani bende gözükmedi diğer arkadaşLarımda gözükmüş neyse daha sonra programı siLip tekrardan msn 7.5 yükLedim ama bu sefer sesLer titreşimLer ve msn space aLanım yok oLdu giremiyorum arkadaşLarımın msn spaceLerine ve kendi msn space aLanım gözükmüyor..!!

Ses ve titreşim oLayını çözdüm de msn space oLayını bir türLü çözemedim tekrar geri geLmesi için msn space aLanLarına bakabiLmem için ne yapmam Lazım msn 7.5 yükLü şuanda...!!!

CevapLarınız için Şimdiden teşekkürLer..!!

SaygıLarımLa....!!!

bu sorunun tıpa tıp benzeri bende de var..

aynı şeyleri yaptım şimdi msn spaces alanı gözükmüyor sadece mail var Msn Confused

birde başka çok önemli sorunum var..

Arkadaşlar bu bir çok arkadaşımda olmaya başladı konuşurken birden dosya gönderiyor "buna tıkla içinde özel resimlerim var" falan bu tür isimlerle dosya gönderiyor karşıadki kişinin elinde olmadan buna bi çözüm yokmu anti virüs de galiba bişey yapamamış bu konu hakkında bir bilgisi olan başına gelen var mı?

msn cry

örnek bakın yine geldi şu an

" resimlerime baksana http://westkoast.free.fr/pictures_43092_resim.zip < cok ozel pozlar verdim birsey yazma utanirim
msn grin"

böle diyor tıklamayın!!..