Günlük Bu hafta gececiydim Sanki uykusuzluk yetmiyormuş gibi birde şeytanla uğraştım sabaha kadar.. Şeytanında işi yok galiba
nedense sabaha kadar aklımdan çıkmadı ya
Bana diyorki Güzeli sevdin,de ne oldu
Bak seni terk edip gitti..
Sende altta kalma git başkasını sev oda çirkin olsun yüzüne bile bakılmasın belki seni terk etmez diyo
Bu konuda haklı: Güzel olan haliyle..Hem cilveli hemde nazlı oluyor
Ama şeytanın bilmediği bir şey var Oda şu; benim sevdiğim Kız cilveli nazlı Güzel yüzlüydü birde YÜREĞİDE GÜZELDİ. Terk edip gitmesine gelince
Ne yapsın Kız yaa Aynaya bakıyor Güzel, Yüreği Güzel, Bide bana bakıyor
Tip desen yok.. Boy desen yok.. Yakışıklılık desen yok.. Para desen yok.. Kızla buluşmaya gittiğimde aha götürdüğüm iki dal çiçek
Beni terk etmeyipde ne yapsın
Kız haklı olarak Güzel hediyelerr.. ister. Sevdiği erkek yakışıklı boylu poslu olsun ister. Terk etmesine bişiy diyemem hakkım yok ama; Ya hiçmi bir şeylerin hatırı yok !! Yalandan,da olsa; herşey bitmişde olsa; Ulan Bayramda bir tebrik mesajı bile yollamadı yaa..
Birde bayramda küsler barışır demişler.. Kim dediyse gidip dövecem Sevdiğim Kızın hiçmi mahallesine uğramadın diye.
Biz birine küs kaldık diye kıyamet kopartıyorlar Ulan biri bize küsüyor neden küstüğü,de meçhul Aradan o kadar zaman geçiyorda ya bana şu kusuru niye işledin diye sorma zahmetinde bile bulunmuyor
Güzelsin tamam Allah var; hakkın yenmez ama.. Bu kadar,da olmazki Ne diyeyim ne söyleyim bilmemki
Rabbim büyüktür bizi üzenler İnşallahhhh Hiç üzülmezler,de Yüzleri hep Gülsün. Bizde Ne yapalım mecbur şeytanı dinliycez
Nerde Çirkin Kız varsa hepsine teklifde buluncam
Günlük acaba bu şeytan çirkin kız arkadaşım olduğu zaman,da Güzelini neden sevmedin demezmi
Ulan şeytan bi yerinde dur yaa off ya offff...
Günlük sende boşda kalırsan sana haber vereyimde şu şeytanı bi güzel dövelim he ne dersin
Sende dua et,de Fazla kalabalık gelmesinler
Beni Ona sorsanız, 1 ölüyüm. Bana O'nu sorsanız tüm kalemlerim...