Arama


Edd-iTöR - avatarı
Edd-iTöR
Ziyaretçi
31 Ekim 2008       Mesaj #2
Edd-iTöR - avatarı
Ziyaretçi
Özbekistan
Turistik vize başvuruları şahsen gerçekleştirilmelidir.


Ticari Vize

1- Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
2- Şirketin imza sirküleri.
3- Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
4- Vergi Levhası nın fotokopisi.
5- SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.
6- Gidilecek ülkedeki şirketten davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
7- Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
8- Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Medeni durum ve eşlerle ilgili bilgiler mutlaka belirtilmelidir.)
9- Vesikalık fotoğraf.


Turistik Vize

1 - Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
2 - Şirketin imza sirküleri.
3 - Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
4 - Vergi Levhası nın fotokopisi.
5 - SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.
6 - Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
7 - Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Medeni durum ve eşlerle ilgili bilgiler mutlaka belirtilmelidir.)
8 - Vesikalık fotoğraf.
9 - Şahsın ev tapusu, banka hesap cüzdanı ve vb. evrakların fotokopileri.
10- Otel rezervasyon formu.
11- Uçak bilet fotokopisi.