Arama

Pollyanna - Tek Mesaj #8

Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #8
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Requiem adlı kullanıcıdan alıntı

O varya o; o benim kesinlikle hayatımda tanıdığım en mükemmel, en şahane insanlardan biri..
O benim ruh ikizim, o benim bitanecik ortim ve en önemlisi o benim gerçek anlamda dostum..Hug O kadar güzel bir kalbi var ki ve o kadar harika bir insan ki bunu kelimelerle ifade etmek dahi çok zor..
O; bana sürekli olarak "Ben hep derim ki" ile başlayan cümlesini kuran ama kendiside çaktırmadan benden hiç ama hiç aşağı kalmayan biri..Msn Tongue
Ayrıca o; kendisini tanıştırdığım bütün kız arkadaşlarımla aramın bozulmasına neden olan ve "keşke tanıştırmaz olaydım" dediğim de biri..Msn Tongue
Hımm unutmadan birde onu tanıdığım diğer kişilerden özel kılan bir yanı daha var.. O varya o her ne kadar bahanesine inandıysam da beni hayatımda ekebilen, bana bu değişik tecrübeyi yaşatan ilk ve son bayan..Hıh 2Msn Tongue
Neyse tüm bunlar biryana, o; kendisini tanıdığım için çok çok çok mutlu olduğum ve kendimi çok şanslı hissettiğim, kendisininde beni tanıdğı için aynı duyguları hissettiğini çok iyi bildiğim (bak gene kendimi övdümMsn Tongue) benim dünya güzeli, bitanecik dostum.. Kiss
O herzaman hayatımın içinde olucak biri..

Ben heppp derim kiii..... Msn Tongue Bikerede beğenme kendini kardeşimmm..Msn Grin Yahu o tanıştırdığın arkadaşların(!) sorunluysa ben ne yapabilirim..Msn Tongue Ayrıca ben bahane falan uydurmadım istersen hastane yatış ve çıkış kağıtlarını göstereyim Msn Tongue artıııı seni ben ekmedim annem ekti..Msn Grin (şarkı sözü gibi oldu Msn Grin) neyse şaka biryana güzel namelerin için teşekkürler canım :kiss2:
Not: Söylemeden geçemicem burdaki mesajını iki gün görmeyince taaaa izmirlerden yetişip afra tafra yapan vefalı dostumm benim..Msn TongueMsn Grin