Arama


kambis - avatarı
kambis
Ziyaretçi
20 Mayıs 2006       Mesaj #17
kambis - avatarı
Ziyaretçi
Makarnanın...haşlama suyuna bir, iki bas soğan, havuç v.b.sebzeler koyarsanız daha lezzetli olacağını göreceksiniz

Pastaların... üstüne koyduğunuz muz, elma, armut gibi meyvelerin kararmaması için, meyveleri limonlu suya batırıp kullanın.

Kek yaparken... karıştırmak için kullandığınız kasığa hamur yapışmasını istemiyorsanız, kasığı kullanmadan önce süte batırın.

Domatesleriniz... tazeliğini yitirmeye başladıysa, tuzlu suyun içinde yarim saat bekletin.

Soğanı... akan bir musluğun yanında doğrarsanız, gözleriniz daha az yanar.

Sarımsağın kabuklarını... daha kolay ayıklamak için bıçağın sırtı ile hafifçe ezin.