- malzemeler
- 1 pk tuzsuz etimek
- 2 su bardağı şeker
- 2 su bardağı kaynamış su
- 3 yemek kaşığı pirinç unu
- 1 pk vanilin
- 1 pk çikolatalı puding yada pasta kreması
- süslemek için hindistan cevizi
- 1 bardak şeker(muhallebisi için)
- 2 buçuk su bardağı süt

önce bir kapta şekeri (karamel)kırmızı olana kadar eritin.eridikten sonra üzerine 2 su bardağı kaynar su koyun.

bu hazırlanan şerbeti dikdörtgen bir borcama dizdiğimiz etimeklerin üzerine kaynarken dökelim.

bunlarında üzerine 3 yemek kaşığı pirinç unu bir bardak şeker ve inimine yakın vanilya katarak hazırlayalım,sıcakken bunuda etimeklerin üzerine yayalım.

en üstede puding yada pasta kreması sürelim...üzerinde nasıl hazılanacağı yazıyor zaten

veee istediğiniz şekilde süsleyin dolapta soğudukdan sonra afiyetle yeyin

afiyet olsun canlar