Arama

E-Mail Sorunları - Tek Mesaj #19

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
13 Kasım 2008       Mesaj #19
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
tutam adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba...
ben dün bir gezi sırasında fotograflar cektim cep telefonumla ve daha cok fotograf cekebilmek icin bellegi bosaltmak amacıyla yahoo adresime fotografları cebimden gonderdim.telefonuma mesajın gonderildigi uyarısı gelince de fotografları yer kazanmak amacıyla sildim.ancak eve gelip e posta adresime girdigimde hic birinin ulasmamıs oldugunu gordum.cebi kontrol ettim son gonderilen numaralarda adresim dogru yaziyordu.yaklasik bir gün dolmak üzere.dogrusu cok üzüldüm fotografların kaybolmasına.acaba hala gelir mi ve neden gelmemis olabilir.yanıtlarsanız cok sevinirim.tesekkur ederim simdiden..

Fotoğrafları MMS ile mi gönderdiniz? Eğer öyleyse benim telefonumun kullanım kitapçığında MMS ile ilgili yazan şu yazıyı buraya yazmak istedim:
Alıntı

Multimedya mesajlarının çeşitli nedenlerden ötürü iletilememe olasılığını göz önünde bulundurarak, önemli haberleşmelerinizde yalnızca multimedya mesajlarına güvenmeyin.

Ve bunun böyle olduğuna defalarca şahit olduğumu belirteyim. Ancak MMS'ten başka yöntemler kullandıysanız bir şey söyleyemeyeceğim.

E-posta normalde bir günden fazla gecikmez, hatta bir gün bile fazla aslında. Telefonunuzun gönderilenler klasöründe resimlerin kopyalarının olma ihtimali olabilir (ama sanırım buna zaten bakmışsınızdır). Yahoo!'da "spam" klasörüne düşmüş olabilir, orayı kontrol etmenizde yarar var.