Arama

virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
22 Mayıs 2006       Mesaj #564
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ayurdakos adlı kullanıcıdan alıntı

Mehaba arkadaşlar
anlamadığım bir nokta var.
burdan messenger discovery exe dosyasını indirdim ama kurma aşamasına geçtiğimde norton tarafından yüksek risk olasılığı nedeniyle bloke edilmek zorunda kaldı.Nasıl bir yöntem izleyip kurayım programı.
Ayrıca msx adminlerine sorum;madem burada downloadlar koymuşsunuz neden scan virus yapmadan koydunuz.Enterasan geldi.Mantıklı bir açıklaması vardır umarım.Herkese teşekkürler.
bye

bu program sagdan soldan ındırılerek sıteye koyulmuş bır program deıl bu program bu sıte tarafından turkcelestırılmıs bır programdır ayrıca bagzı antıvırusler bu gıbı hatalar werebılıyor nasıl yuklıyeyım dersen antıvırus programını kısa surelıgıne devre dısı bırak

Alıntı
efendy_tr adlı kullanıcıdan alıntı

s.a arkdaşlar msn mesenger 7,5 kullanıyorum msn nimden hiç bir türlü ses gelmiyor gerek titresşim oturum açma mesaj gönderme sesi gibi sorun kaynağına yönelik bir çok şey denedim ama başarılı olamadım bir tek msn de oluyo bu olay seçeneklerden uyarı ve iltiler bölümünden sesleri tıklıyorum progrmlara ait ses dosyaları çıkıyor fakat msn mesenger pasif durumda ve altında hiç bir türlü ses dosyaasyı yok ekleleme de olmuyo ne iş anlamdım eğer yardımcı olabilirsiniz çok sevineceğim olmassa format atcam artık he bu arada bir çok kez msn ve paketleri sildim yeni baştan yükledim sorun düzelmdedi tekrardan teşekürler

selametle...

dostum programı kaldır tekrar kur formata gerek yok zaten beta olmasına ramen 8.0 ı kur memnun kalıcaksın sıtede mevcut