Kadınlar ve Erkekler 'in Bakış Açıları
K: Saatlerce öpsem bile sıkılmıyorum. Aramızda kuvvetli bir elektrik var. E: Ulan saatlerdir öpüşüyoruz öpüşüyoruz daha ikinci safhaya bile geçemedik. K: Yanımda kendini iyi hissediyor olmalı. Benimle uyumak istiyor. E: Nerden geldim buraya yahu. öylece yatıyoruz. Eve gidip zıbarsam. K: Onu iki dakika görmek bile bana mutluluk veriyor. E: Şimdi iki dakika için kal k, giyin. İş mi ya bu? K: Onun için üzülüyorum. çok çalışıp yoruluyor. E: Yorgunum demek en iyi çözüm. O zaman bana kıyamaz. K: Ona her baktığımda kalbim dışarı çıkacakmış gibi oluyor. E: Daha ne kadar baygın bakmalıyım. Yetmedi mi ya. Artık daha zevkli şeyler yapsak K: Ona sarılmak çok hoşuma gidiyor. iyi hissediyorum. E: Sarılmaktan başka şey bilmez mi bu? Benim daha ne marifetlerim var. K: Söz vermişti bugün benimle olacaktı. Başına bir şey mi geldi acaba? E: Ya bundan daha kurtulamadım, bi de git şimdi öbür kızla uğraş. K: Onunla ay ışığında oturmak ne kadar romantik. E: Burası yeterince sote mi acaba? Gelen giden olur mu ki? K: Bütün hafta bugünü bekledim. çok güzel bir gece olacak. E: Yemekler iyi midir acaba. Daha sevişeceğiz. K: Aslında duygularını belli etmiyor ama benden çok hoşlanıyor. E: Bana bağlanırsa vay halime. Hiç uğraşamam valla. K: Beni güzel bulduğunu söyledi. E: Acaba vücudu da gözleri kadar güzel midir? Ya değilse.. Yağlı falan, Iyyyk! K: Beni çok istiyor, ben de onu. Daha fazla görüşebilsek keşke. E: Bir an önce şu işi sonuçlandırsak ta ben de bir sonraki hedefime ilerlesem. K: Onu şımartmak çok hoşuma gidiyor. E: Haydaa. şaklaban olduk. iyi mi? K: Neden birdenbire benden uzaklaştı. çok sıkıntılı bir dönemde herhalde. E: Artık anlamıştır umarım beni bir daha aramaz. K: Aslında onun farklı olduğunu zannetmiştim. Gözümde fazla büyütmüşüm. En iyisi boş vermek. Erkekler hep böyle. E: Yaa bi hata yaptık galiba, ondan çok hoşlanmışım. içimde tuhaf bir his var. Tekrar olur mu acaba?