Arama

Şiir Nehri -1- [Arşiv] - Tek Mesaj #1895

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2006       Mesaj #1895
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yansa da kalbim, hasretin o kor ateşinde,
Gün gelip, bir gün bu ateşi söndüreceğim,
Sevgin, ben de hala sönüp, küllenmese de,
Yeminim var, asla sana dönmeyeceğim,

......................................................Yıllar yılı, boşuna, kendimizi kandırmışız,
......................................................Mazideki, o iki çılgın, sevgili değiliz artık,
......................................................Biz ki bu temiz aşka, ne lekeler katmışız,
......................................................Söz verdim kendime, seni unutacağım,

Yıllara gerek yok, seni unutmam için,
Şimdi bile, sen ben de, koskoca bir hiçsin,
Çizgi çektim sevgine, sen de çek gitsin,
Söz verdim yıllara, seni unutacağım,

......................................................Özlemler, arzular bir bir tükendi bende,
......................................................Artık, bir daha senin için ağlamayacağım,
......................................................Bu gece, bir kibrit çakıp ta, o sahte sevgine,
......................................................Söz verdim kendime, seni unutacağım,

Unutmak, zor sanırdım, seni önceden,
Haberin olsun, sildim adını defterimden,
Ağla, diz çök önümde, af dile istersen,
Söz verdim tanrıya, seni unutacağım,

......................................................Gecmek bilmezken,
......................................................bir zamanlar zaman sensiz,
......................................................Şimdi su misali,
......................................................akıp da gidiyor avuçlarımdan, sensiz,
......................................................Sanma ki bir daha sevemem,
......................................................küsüp de hayata, ağlarım,
......................................................Seni, bir sen mevsiminde sevmiştim bak,
......................................................Seni,
......................................................seni yine bir sen mevsiminde,
......................................................UNUTACAĞIM...'

' Şimdi,
ne şarkılar seni söylemekte
ne de dilimde adın,
Varsay ki güzelim,
böylesi bir sevdayı hiç yaşamadın '

(O' na, Gözlerime Düşen Yağmura)