Arama


Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
19 Kasım 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Başlıkta yazdığım gibi benim hazırladığım power point slayt sunularına müzik ekliyorum. Bu eklemeyi internetten girdiğim forumlardan öğrendim ?
1. sorum : Bu pps 'leri benim bilgisayarımda izlerken ekli müzik çalıyor, ancak arkadaşlarıma gönderdiğimde bu müzik onlarda çıkmıyor neden ? arkadaşlarıma gönderdiğimde üziği8n çalması için ne yapmalıyım ?
2. sorum : 2-3 kere benim bilgiayarın ekranından ".....isimli pps dosyası siliniyor devam edilsinmi evet ve hayır kutucuğu olan" bir yazı belirdi ben silinmemesi için hemen hayırı tıkladım. sonra hazırladığm 12 tare ppsi kontrol ettiğimde bir kısmının müziklerinin silindiği gördüm onlara tekrar ilk hazırladığım zamanki müzikleri ekledim. Çok can sıkıcı bir durumbu yazı nereden çıktı anlayamadım.buna nasıl engel olabilirim ?
3. sorum : pps lerdeki slayt geçişlerinin sağdon soldan yukarıdan aşağıdan dalgalir kutu kutu vs gibi değişim geçişlerini nasıl yapabilirim bu konuda beni aydınlatmanızı rica edeceim ? özellikle MÜZİK SİLİNMESİ olayını çözmeme yardımcı olursanız çok mutlu olacağım? Tşekkür ederim.