Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Kasım 2008       Mesaj #85
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
fatih9341 adlı kullanıcıdan alıntı

sorunum hala cozulmus degıl format attım gene aynı vırus tarrattım bısey bulamadı daha sonra sıldım tekrar yukledım oldu ama yarın gene aynı.Sadece 1 gun duzelıyo yarın gene aynı hata Msn Confused LUTFEN yardım edın Msn Cry

Formattan sonra yüklediğiniz programlardan biri ya da birkaçı da bu soruna sebep oluyor olabilir. Belki de ws2_32.dll dosyası bir Windows dosyasıdır ve sizin Windows yüklemenizde bu dosya sorunlu olarak yükleniyordur. Sanırım bilgisayarınızda hiçbir zaman Plus!'ı 1 günden fazla kullandığınız olmadı ve hatta ilk defa geçenlerde yükleyip kullandığınız için bu hatayı yeni görür oldunuz. Messenger sürümünüz 8.1 gibi görünüyor, son sürüme 8.5'e yükseltmek bir çare olabilir mi acaba?

Alıntı
ReckoninG adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba hocam bende windows vista msn 8.5 ve msn plus 4.70 vardı yanlış hgatırlamıyorsam.Geçenlerde msn plusı açtığımda tamam iptal uygula yazılarının olmadığını fark ettim.Ve ikonlar pencereler büyümüştü.Sonra plusı kaldırıp yeniden kurdum bu seferde yükleme .exe sinde tamam iptal geri yoktu.Ama önceki yüklememde vardı.Kaldırdığım zamanda msnde konuştuğum kişinin yazdığı yazılar 4-5 punto olarak geliyordu.Sonra msn 8.5 sildim onun yerine 9.0 beta yı yükledim ve aynı font sorunu.Sonra msn plusı yükleyeyim bari dedim bir baktım ki msn plusın 4.79 versiyonundada tamam iptal uygula geri vs. yok.Kafayı yicemMsn Mad lütfen yardım edinMsn Cry

Sorununuzu yanlış konuda sormuşsunuz ama buradan cevaplayalım. Messenger Plus!'ın pencerelerinde kullandığı yazı tipi Windows'ta öntanımlı yazı tiplerinden Tahoma'dır. Bu yazı tipi sizin bilgisayarınızdan silinmiş, bozulmuş ya da başka bir sıkıntı oluşmuştur. Internetten bu yazı tipini bulup Denetim Masası > Yazı Tipleri'ne kaydederseniz sorunu muhtemelen aşmış olursunuz. (Yeni Tahoma yazı tipi dosyasını öncekiyle başarılı bir şekilde yer değiştirebilmek için sisteminizi Güvenli Kip'te başlatmanız gerekebilir.)