Arama

Travian Online - Tek Mesaj #4

Buzsoft - avatarı
Buzsoft
Ziyaretçi
21 Kasım 2008       Mesaj #4
Buzsoft - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar,

geçen gün tesadufen bir program ile karşılaştım bilgisayar başında değilken gelen saldırıları email ve sms yöntemiyle haber veren program yapmışlar ve sahibinden sitesinde satışa sunmuşlar.


TRAVIAN ALERT

Travian alert , internette herhangi bir sitenin belli bir sayfasında yakalamak istediğiniz sözcüğü veya resimi, aktif sayfada belirdiği anda size email ya da sms atarak bildiren programcıktır.

Program özellikle Travian oyuncuları için geliştirilmiş olup , travian'da siz bilgisayarınızın başında değilken bir saldırı aldığınızda bunu size anında bildirir, böylece gafil avlanmamış olursunuz smile

Bu programcık travian benzeri tüm oyunlarda kullanılabileceği gibi, örneğin takip ettiğiniz bir forumda , gazetede de beklediğiniz kelimenin sitede belirdiği anda size bildirilmesini de sağlayabilir.

Kurulumu ve kullanımı tamamen kullanıcı dostu olarak tasarlanmıştır, oldukça basit bir kullanımı vardır, ayrıca program için msn'de bizden destek de alabilirsiniz, bunun yanı sıra oldukça gelişmiş bir yardım dosyası da mevcuttur.