Alıntı
fecibay adlı kullanıcıdan alıntı windows messencer live 8.0 yükledim sonra 1 gün calıştı ve ardından üzerine türkçe ekledim ondan sonra şimdi msn acılır acılmaz kapanıyor ve en son olarak buradanda indirdim ama gene aynı sinir yaa ne yapmam lazım
Arkadaşım yapman gereken şey, önceki Messenger 8.0 ı ve tüm eklentilerini Bilgisayardan tamamen kaldır. Herhangi bir eklentiye gerek kalmadan TÜRKÇE çalışan Live Messenger 8.0'ı Aşağıdaki Linkten indirip kurabilirsiniz... Windows Live Messenger Beta 8.0.0689 TÜRKÇE Alıntı
efendy_tr adlı kullanıcıdan alıntı bu msn 8.0 için hackerlerın yaptığı bir program diyorlar yani pek güvenli değilmiş ikinici sorum ise msn mesenger discovery msn 8.0 entegreli mi 7.5 de ki gibi çalışıırmı
teşekkürler
Arkadaşım Live Messengerin Final Sürümü Henüz çıkmadı ama gönül rahatlığı ile " Windows Live Messenger Beta 8.0.0689 TÜRKÇE " bu adresten indirip kullanabilirsiniz. Diğer sorunuza gelince, MessengerDiscovery Live TR Beta Sürümü MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger Beta sürümleri ile uyumludur. Daha Detaylı Bilgi için her zaman https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/5708-messengerdiscovery-live-tr-beta.html Son düzenleyen ahmetseydi; 25 Mayıs 2006 09:14
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi