Arama

Şiir Nehri -2- [Arşiv] - Tek Mesaj #6679

ÖmÜrCeK - avatarı
ÖmÜrCeK
Ziyaretçi
27 Kasım 2008       Mesaj #6679
ÖmÜrCeK - avatarı
Ziyaretçi
İşte Gidiyorum
İşte Gidiyorum
Karsiliksiz bir aska kurban ettim ömrümü!
Iste gidiyorum,
Toprak alsin benim de bu hazin öykümü..
Iste gidiyorum,
gurbet yorgunu gövdemiCukura kim indirecek?
Iste gidiyorum,
Bu menhur cinayeti, simdi cikip kim üstlenecek?Cürüdü gözlerim, yüregim, bu yagmurlu sehirde..
Iste gidiyorum
,Beni kaldirin, hicranim kalsin tenesirde..Size yüzyillardir sesini kaybetmisBir türküyü söyleyecektim..Ve bir yayla rüzgari sefkatiyleKirpiginizin ucundan öpecektim..Bir masum türküydü sadeceYüzbünlerce magdurun gönlündeBelki söyleriz hep birlikteBelki, mahserin birinci gününde..Nasil sevmistim hepinizi.. nasil böyle oldu akibetim?Ve nasil cöle döndü O benim gül-gülistan memleketim?
Iste gidiyorum,
hicbiriniz, hicbir dilde beni anlamadiniz,Ben basimi verdim, sizinseInsafsiz bir linc oldu karsiliginiz.
.Iste gidiyorum
Penceresiz bir dünyanin bilinmez labirentine..Iste gidiyorum,'Saclarindaki yildizlari artik koparabilirsin anne!.?Sonunda kaptirdim gönlümüÖlüm denen o kaypak türküye..Ve iste kurtuldun bendenŞen olasin ey Türkiye !Elbet benim de vardi,Kendime ve yurduma dönük umutlarim..Belki biraktigim yerden sürdürürDostlarim, karim ve cocuklarim..Catladi yüregim, catladi sazim..Demek ki böyleymis yazim..Sizlere armagan olsunSizlerden ödünc aldigim bu yürek sizim..Bu nasil hapis Tanrim..Sabah sabah bu ne hikmet, bu ne sis ?Kalbime son mermiyi sikmak Sana mi düstü ey güzel Paris ?.
Iste gidiyorum,
kalmadi söyleyecek son bi sözüm..Dediginiz gibi olsun be !Dediginiz gibi olsun gözüm !.
Iste gidiyorum,
Tükenmisti inancim, bu nankör hayata dair...