Alıntı
marla adlı kullanıcıdan alıntı canlı sevgisi olmayan caniler, yaratılmış bir nimetten bir canlıdan faydalanıp ekosistemdeki döngüsüne neden katkıda bulunmuyosunuz?insanoğlunun üzerimde yarattığı obsesif takıntıları antidepresan ilaçlarla değil son derece doğal bir bitkiyi kullanarak atlattım.hafızamı zaten götürsün ben onu sizin gibilerle geçirdiğim gereksiz anları silerek kullanıyorum.
Öncelikle doğal olduğunu savunduğunuz
bu zıkkım tamamen kimyasal yöntemlerle lab. ortamında üretilmiş bir zehirdir. Yukarda bu zehirin tarihçesini okuyabilecek durumdaysanız (!) bence geç kalmadan okuyun derim...
Bunun haricinde üzerinizdeki obsesif takıntıları atlattığınızdan emin misiniz? Yersiz ve gerçekdışı bir mesaj içeriği ile kendi içindeki zehri başkalarına da akıtmayı amaç edinen bir insanın insanlığından ben şüphe ederim ... Sizin kastettiğiniz canlı sevgisi bu ise biz almayalım.... ( en azından ben sizin tabirinizle "cani" olarak kalmaya razıyım kendi adıma)
İçtiğiniz zehirin insanların ruhsal durumunda nasıl da yıkıcı bir etki yaptığına emsal teşkil etmesi adına mesajınızı silmiyorum...Gençlerimize canlı örnek olsun bu mesaj...İçimizdeki insan sevgisini, beynimizdeki mantığı nasıl da çalıp götürdüğünü bilsinler...
En kısa sürede normal bir hayat düzeninize kavuşmanız dileklerimle sağlıklı günler....