Alıntı
Daisy-BT adlı kullanıcıdan alıntı Bir konuya çok üzüldüm, itibar artırmak için anketler vb..ne demek ? Katılanların kişiliğini bu sözleri söylerken hiçe saydığınızın farkında mısınız ? Umarım değilsinizdir.Ben anketleri seviyorum, internete girme nedenlerim neyse, ki birisi elbette iyi zaman geçirmek, o anketler de beni bazan gülümsetiyor, bazan hüzünlendiriyor..
Eğer benim anketlere katılmam bir suçsa, bir yanlışlıksa ne yapıyorum diye düşünmeme neden oldunuz. İnternetin benim için en güzel paylaşım forumu olan MsXLabs bana gereksiz gözüyle mi bakıyor diye kafam karıştı ?? İnanın çok üzüldüm..
Ben MsXLabs i ve burada bulduğum şiirler, mesajlar, günlükler, oyunlar kadar anketleri de seviyorum.
Anketleri hazırlayan ve katılan arkadaşlara kendi adıma teşekkür ediyorum.
Üstünüze alınmanızı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Ama sizin anket sevmeniz çoğunluğun tavrına bir açıklama değil. Ben de bilmediğim, tanık olmadığım ve bu forumda olmayan bir şeyden bahsetmiyorum.
Bu konunun da tartışma konusuna çevrilmesini istemiyorum. Forumun genelinde istenilen talepler için açılmış bir konudur, buna da dikkat edilmesini rica ediyorum.