Arama


Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
CADI
Rüyada cadı görmek kendisinin dışında oluşan bir problemle karışıp, zor durumda kalınacağına işarettir. Bir tartışma veya kavgaya karışacağınız anlamına da gelir.

KEL
Kel bir adam, dertlerin geldiğinin habercisidir. Rüya sahibi erkekse bu, çok kavgacı bir kadınla evleneceği anlamına gelir. Rüya sahibi kadınsa bu, ileride kocasına hükmedecek demektir.Rüyada kel görmeniz, çevrenizdekileri son zamanda fazlasıyla üzmekte olduğunuzun haberidir.

BÜYÜ
Çevrenizde sizi kıskananların olduğuna ve bunlardan size zarar geleceğine işarettir.

Rüyada Mezar Görmek
Hayırlı rüyalardır. Eğer kişi ölmüş tanıdığının mezarını görürse onun ruhuna dua okumalıdır.

Rüyada mezari ören kimse, bir ev satin alir. Rüyada bir mezar ziyaret ettigini gören kimse, hapishaneye ziyarete gider. Mezar uzak bir yolculuga, üzüntü, keder ve hapishaneye isarettir.

Rüyada mezar görmek; kötü olayların meydana geleceğine, mezar kazdığını görmek; ev yapmaya veya ölüme, mezardan çıkmak; üzüntülerin sona ereceğine mezarcı görmek; günlerinizi boş ve faydasız işlerle geçireceğinize ve hileli bir işe gireceğinize dikkat etmeniz gerektiğine işarettir.

Alıntı
_angel24_ adlı kullanıcıdan alıntı

Rüyamda ikiz bebek gördüm neye çıkar? yorumlarsanız çok sevinirim

Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek kötü haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek yakın zaman sonra para geleceğine işarettir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir. Rüyada yeni doğmuş bebek görmek, sıkıntılı bir dönem geçirileceği ama bu sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, güzel bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, sonradan pişman olacağı bir iş yapacağına yorumlanır

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

rüyamda komşumun kocasıyla aynı koltukda oturuyorduk sonra yanına çağırdı sarılmayı istedi sarıldı ve öptü tabirini yapın lütfen

Rüyada Öpmek/ Birini Öptüğünü Görmek
Süslü bir kadını öptüğünü veya kucakladığını gören, dul bir kadınla evlenir ve onun malından faydalanır. Çocuğu olur ve o yıl hayra erişir. Birisini öptüğünü veya kucakladığını ve onunla ilişkide bulunduğunu görmek, aralarında dostluk olmasına, öpmek eğer şehvet duymadan olursa, öpenin öpülenden hayır göreceği­ne; bir ölüyü öptüğünü görmek, o ölünün malından faydalanmaya delâlet eder.


Alıntı
mkartal22 adlı kullanıcıdan alıntı

babamı yaklaşık 2 ay önce kaybettim.
dün akşam rüyamda babam sezsizce ağlıyordu.
aynı şekilde bende yaklaşık 50 metre ilerde ağlıyordum sezsizce.
bunun yorumunu yapabilirmisiniz..
şimdiden teşekkürler..

Rüyasında ağladığını gören kimse çok sevinir. Ağlamak ruhun saflığına işarettir.
Aglamak sevinçle yorumlanir. Akıtılan gözyasi yanaklarinizi yakiyorsa sevineceksiniz, üsütüyorsa üzüleceksiniz.

Sessiz aglamak, Allahu Tealadan korkmaya, Allahu Teala tarafindan rahmetin inmesine , muhtaç olan kimseler için yagmur yagmasina delalet eder.
Sevineceğinizin işaretidir.

Şişmanlık
* Rüyada kişinin kendisini olduğundan şişman ya da zayıf görmesi pek sayılmaz.

* Rüyada kendinizi olağandan daha çok şişmanlamış görmek, işlerinizin yoğunluğu yüzünden çok fazla yorgun olduğunuza ve sağlığınız için mutlaka bir müddet dinlenmeye ihtiyacınız bulunduğuna delalet eder.

Bir başka rivayete göre de:
* Rüyada şişman olduğunu gören kimsenin, malı artar. Şişmanlığı ile beraber, üzerinde sarı elbise olduğunu gören kimse ise, hastalanır. Sonra o hastalıktan iyi olur. Bazı tabirciler, şişmanlık izzet ve yüceliğe, bazıları da din ve iman kuvvetine işarettir, dediler. Bazı tabirciler ise şişmanlık rüya sahibinin halk içerisinde beğenilmesine, kadir ve şanının yüce olmasına işarettir, dediler.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 30 Mart 2018 20:09
Quo vadis?