Valla
Alfredo arkadaşım engellenmediğinde Msn avatarının altında hem kişisel ileti v.b herhangi bilgi ve hemende
hakkında bilgiler
... şu anda hiçbir ek profil ayrıntısını paylaşmıyor... yazısı çıkıyor...Yani ikisi çıkıyor
ENGELLENDİĞİNDE İSE; ... hakkında Bilgiler
... şu anda hiçbir ek profil ayrıntısını paylaşmıyor...
*DİKKAT Not:Ama sadece bu yazı çıkıyorsa engellendiğini gösteriyor...
Ama yukarıdada söledim ben kendi iki ayrı msn de denedim bir tanesinde engellemediğim halde
... hakkında
... şu anda hiçbir ek profil ayrıntısını paylaşmıyor... bu yazı geldi ekrana...belkide aynı pc den iki msn baktığımızdan oluyor...belkide başka bir sebebi var bilemiyorum...
Ama arkadaşlarımda denedim beni engelleyin dedim hepsinde doğru sonuçlar aldım..sende bi arkadaşına söle engellesin seni bak bakalım dediğim doğru çıkıcakmı?kendi msn baktığımızda belki o sonuçla karşıyor olabiliriz...Belkide anlattıklarımı tam anlamıyla kelimeye dökemiyor olabilirim...İstenilirse resimli anlatımda yapabilirim...Sen bir dene olumlu yada olumsuz sonucu burda paylaşırsan sevinirim
Bu unsuruda dikkat edin!!!Her girişinde sağ tarafta üstte oturum aç var ordan hangi msn den birine bakmak istediğinde o adresle oturum açman gerekli...Bu oturum açma işini her bakışında yenilemelisin...