öncelikle kardiyoloğunuz hastanızı en iyi tanıyan doktordur. tansiyonla ilgili kısmı ve hastanızı burada değerlendirmeyeceğim.. ben burada bahsettiğiniz tedavi şekli ve malzemesi (stend) hakkında bilgi vermek istedim.. öncelikle ithal stent maliyeti yüksek olmasına rağmen elbette yüzde 60 gibi yüksek bir oranda daha iyidir.. hatta bunla ilgili bir arkadaşımın paylaşımını aktarmak isterim ''Anayasal hak ihlali: Bir profesörün babasına anjiyo yapılacak. Adamcağız birinci dereceden emekli memur. Diyoruz ki 'Bu stendi takarsak dört-altı ayda yüzde 40'ı tıkanır. Amca paran var mı, paran varsa iyi stend takalım. 2 bin dolar cebinden vermen lazım.' Şimdi anayasal hakkın gaspına bak. Bugüne kadar devlet demiş ki, ben seni sağlık garantisine alıyorum. Birileri kalkmış demiş ki, ben bunların hepsini yok ettim. ''
bunun bir bölümünü devlet karşılıyordu önceden. ama sizin sosyal güvencenizde önemli. eğer bana sosyal güvencenizi söylerseniz o konudada sizi aydınlatırım..
şimdi de balon konması olarak nitelendirdiğiniz işlemi anlatan aşağıdaki yazıy inceleyiniz. hastanıza özel değerlendirme hariicindeki genel edinmekistediğiniz tekrar sorabilirsiniz.. geçmiş olsun,iyi bayramlar..