bende türkiye serverinde oynuyordum oglumla beraber ama oglumla oynadıgıma bin pişmanım aynı evden iki kişi bu oyunu oynuyamıyormuş birde oyun kurallarına yazmışlar aynı pc den kac kişi oynuyorsa işaretleyin diye ama onlar faza fizo iki köyde kuvetlenince haliyle adminlerin kolladıgı kişiyi yıkarsa biri hemen kilitlerler neymiş efendim aynı pc den oyanamazmışta multi hesabı oluyormuşta ya kardeşim madem multi hesabı oluyor o zaman aynı pc den iki kişi oynuyamaz diye kuralların icine yazın 3 gündür yazışmama ragmen adam gibi adam cıkıpta karşıma bunu diyemedi aynı pc den oynuyamaz diye ben 3 serverdir oglumla baraber oynuyordum ama ne olduysa kolladıkları adamın köyünü yıkmaya başlamamala başladı olay ya ustalarım size soruyom bir mancırık yolladıgınız köyden mancırıgınız boş dönermi hic bir yeri yıkmadan o da oldu görmedigim şeyler oldu bu kadar kötü yönetiliyorki türkiye serveri bundan sonra türkiye serverinde oyun oynamakmı bu bana ders olsun
Haberler
Hepsi | Ticaret | Destek | Saldırılar | Diğer
Konu: azrail_com Köyü bu köye saldırıyor: koceli
Varış zamanı: tarih: 08/12/02 saat 16:30:08 Saat
Saldıran azrail_com , köyü: azrail_com Köyü
[Tokmak Sallayan] [Mızrakçı] [Balta Sallayan] [Casus] [Paladin] [Toyton] [Koçbaşı] [Mancınık] [Reis] [Göçmen]
Askerler 0 0 750 0 0 0 0 20 0 0
Kayıplar 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Haber burada mancırık resimleri var ama cıkmadı burda
Haber
Ganimet 0 0 0 10
Savunan bahadır4141 , köyü: koceli
[Phalanx] [Kılıçlı] [Casus] [Toytatın Şimşeği] [Druyid] [Heduan] [Koçbaşı] [Mancınık] [Kabile Reisi] [Göçmen]
Askerler 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kayıplar 0 0 0 0 0 0 0
750 balta sallıyan ve 20 mancırık hic bir yeri yıkmadan geliyor işin garibi 10 tahıl getiriyor ve hic bir yeri yıkmıyor ve bu saldırımdan iki gün sonra köyüm kilitlendi şu an siliyom saten hem kendi köyümü hem oglumun köyünü oglumda mancırıkla birini yıkıyordu onuda kilitlediler yani ustalarım anlıyacagınız türkiye serverinde aynı pc den 2 kişi oynuyamaz aklınızda bulunsun kilitlenirsiniz