Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
9 Aralık 2008       Mesaj #21
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
KIRAN KIRANA REKABET... AROG İLE MURO İÇİN SİNEMA ÖNLERİNDE KUYRUKLAR OLUŞTU!

07 Aralık 2008 Pazar | 13:45
2008 12 07 muro film

5 Aralık günü vizyona giren iki sinema filmi A.R.O.G ile Muro, ilk gün yoğun ilgiyle karşılandı. Sinemaseverler her iki filmi de izlemek için salonların önünde kuyruklar oluşturdu.AROG için ilk 6 günlük biletlerin tamamen tüketildiği öğrenildi. Kurtlar Vadisi de MURO için farklı bir atağa geçti.
Muro ile AROG'un gişe kapışması merakla izleniyor... PANA Filmin yapımcılığını üstlendiği yeni karakteri MURO'yu sinemaya taşıması, sinemada ilginç bir rekabet oluşturdu. Cem Yılmaz'ın GORA ile elde ettiği başarıyı geçme hedefiyle yaptığı bir devam filmi niteliğindeki AROG'un gişede nasıl bir hasılat yapacağı merak konusu oldu. AROG'un vizyona girmeden önce 400 sinemadaki bir haftalık biletlerinin tüketilmesi, Cem Yılmaz ve ekibinin yüzünü güldürdü.
2008 12 07 muro film 2008 04 01 cem yilmaz arog 2008 06 29 cem yilmaz arog film2


AROG'un ilk gün 350 bin kişi tarafından seyredilmesi ve GORA'nın 230 bin olan seyirci sayınsını aşması yarışı daha da kızıştırdı…

Vizyona sıkı bir başlangıçla giren AROG'un enk yakın takipçisinin ise MURO olacağı konuşuluyor. PANA Film ve ekibinin sıkı bir promosyon kampanyasıyla gişe hasılatına asılması, yarıştaki önemli etkenlerden biri. Bir diğer önemli faktör ise "Kurtlar Vadisi fanatikleri"... Muro karakteriyle diziyi sürükleyen Muro'nun gişede Cem Yılmaz'a sıkı bir rakip olacağı gösterime girdiği ilk günden itibaren belli oldu.

Muro için sinema gişeleri önünde oluşturulan kuyruklar yapımcı ve oyuncuları umutlandırdı.
Cem Yılmaz'ın AROG'a karşısında işi şansa bırakmayan Kurtlar Vadisi ekibi, dizi içinde de ilginç diyalogları senaryoya ekleyerek seyirciyi sinema salonlarına yönlendiriyor...

Kurtlar Vadisi'nin yayınlanan son bölümünde Muro ile Çeto'nun otomobil içindeki diyalogları bunun açk göstergesi... Muro'nun "Biz sinemaya ağır geliriz. Bir milyon ne ki! Bir hareketimle 10 milyon kişiyi oraya çekerim" sözleri, Kurtlar Vadisi fanatiklerine "Haydi Muro için sinemaya" mesajının en açık işaretydi.
AROG ile MURO arasındaki gişe kapışmasının sonunda kimin zirveye oturacağı büyük merak konusu oldu...
Son düzenleyen MeLL; 15 Aralık 2008 17:34 Sebep: Sayfa Düzeni