Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mayıs 2006       Mesaj #621
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
burak940 adlı kullanıcıdan alıntı

benim bilgisayarımda internete bağlı değilken bile bir mavi ekran çıkyor
diyoki bilgisayarı açtığınızda f8 basarak güvenli modu çalıştırın diyo bu hep oluyor oyun oynarken lütfen bişey bulun bilgisayarı hem formatladım hemde sıfırladım tık yok

Mavi Ekran Sorunu Çok Kafa Karıştıran Bir Durum, Yazılımdan Dersin Donanımdan Çıkar, Donanımdan Dersin Yazılımdan Çıkar. Sen Yazılımı Güncellediğine Göre Ekran Kartı, Ram, Ana Kart ve Harddiskini Kontrol Et Herhangi Birinde Ufacık Bir Hata Var İse Mavi Ekran Çıkar. Tanıdığın veya Yakınında Olan (Garantisi Varsa Çok Daha İyi) Teknik Servis'e Götür Durumu Anlat Sistemini Kontrol Etsinler.

Alıntı
oktay09 adlı kullanıcıdan alıntı

Mikrofondan pc ye kayıt yaparken ses az çıkıyır ses kartı on booard ama aynı mikrofonla başka on boardlı pc de ses yüksek çıkıyor hadi harici ses kartı taktık diyelim kayıtlar için ne tür mikrofon veya ekipman kullanmalı? Saygılar..

Mavi Bilgisayar :::

Yukarıdaki Siteden Yapacağın Kayıta Ve Kendine Uygun Bir Ses Kartı Seçip Araştırabilirsin...

Mikrofon İçinde Aşağıdaki Link'i İnceliyebilirsin.

Mikrofon | Kulaklık & Mikrofon | Ev Müzik/Ses Sistemleri | Elektronik Listeleme Sayfası 1/1
Son düzenleyen RasqutiN; 28 Mayıs 2006 01:59 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi