Arama


tulip - avatarı
tulip
Ziyaretçi
15 Aralık 2008       Mesaj #208
tulip - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar, öncelikle bu konuda yazılan mesajların hepsini okudum sizler gibi bende biraz meraklıyım bu konudada araştırmalara devam ediyorum. Daha önceden engelleyenleri kişilerin profil ayrıntılarından öğrenmeyi bende deniyordum. bir arkadaşın dediği gibi %99 bu yöntem doğru çıkıyordu.
şimdi windows live arayüzü değişti ve yöntem malesef işe yaramıyor. Göçmen kızın dediklerini daha önce uygulamıştım fakat o yöntem doğru çıkmıyor. ancak atlanan bir ayrıntı var. tabi bu incelemelerim sonucu bulduğum bir ayrıntı.
kişilerin profillerine girdiğinizde kişilerin profil sayfasında üstte kişi resmi veya resim bölümü görünür. işte burda o resmin üstüne geldiğinizde bir ok çıkıyor ordan kişi bilgisini görüntüle 'yi tıklayın. burda ekrana gelen sayfada yanda özet ve izinler çıkıcak. işte arkadaşlar kişinin ve sizin aranızdaki izinlere bakıcaksınız. izinlere girdiğinizde sizin ona verdiğiniz izin bölümü ve onun size verdiği izin bölümü var. burda kişi ile aranızda paylaştıklarınız çıkıcak. yani kişi sizi engellediyse ona dair bir paylaşım olmayacak. aynı şekilde sizde engellediyseniz kişiyi bir paylaşım söz konusu değildir. fakat. engelleme söz konusu değilse sizin mail adresiniz altında ona verdiğiniz dosya aktarımı izni ve profil izni görünücek. tabi onunda mail adresi ve aynı dosya izni, profil izni görünücektir.
%100 doğru diyemem fakat çoğunlukla çıkıyor. Umarım doğru tespit yapmışımdır.