Arama


fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Malzemeler
1 Pound (500 gr) Kiyma,
1 Orta boy Sogan,
4 Orta boy Domates,
1 Demet Maydanoz,
1 Cay kasigi Pulbiber,
1 Cay kasigi Aci Toz Biber,
1 Cay kasigi Kimyon,
8 adet uzun veya carliston biber(Anaheim Peppers),
Istenilen miktarda Pide ve Yassi Sis lazim olacak.
Yapilisi
Kiymayi bir kaba koyun, Sogani soyduktan sonra ince ince dilimleyip kiyma,toz aci biber,pulbiber,kimyon ve tuz ile beraber yogrup 10 dakika dinlendirin.
Izgarayi onceden yakarak hazirlayin.
Sisleri yagladiktan sonra, kiymayi 8 veya 10 porsiyona bolup, her birini uzunlamasina sucuk gibi sislere dizerek izgara edin.
Yikanmis Domatesleri ve biberleri temizleyip ikiye bolun, izgaranin kenarlarina dizin.
Bir yandanda pideleride kizartin. Kebaplari Maydanoz ile pide icinde servis yapin.