Arama


NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Aralık 2008       Mesaj #34
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı

tekloniji sitelerinde bunun final ama gold bit olmadığı soyleniyooo sadece 3 -4 ay sonra çıkacak tahmini olan sürümde sadece bug düzeltemeleri olcak yani şekil şemal ve ozelliklerde hiç bi değişiklik olmayacak 8.0 da boyle strateji olmuştu 8.0 çıktığında 1 kaç ay sonra bug ları varsa düzelmiş olan verisyon çıkmış tı ama her yonuyle 1. çıkan 8.0 gibiyidi....

İlk mesajda da belirtildiği gibi "Beta değil ama Release Candidate" sürüm. Bazı yazılımların yeni sürümleri hazırlanırken kullanıcıların da görüşlerini almak ve muhtemel hataları tespit etmek için önce beta sürümleri yayımlanır. Beta sürümler birden fazla olabilir; beta1, beta2, beta3 gibi. Hataların tamamının giderildiğine inanılıyor, yine de bir müddet daha kullanıcıların test etmeleri isteniyorsa "Release Candidate" sürümleri yayımlanır. Release Candidate sürümleri de Beta sürümler gibi birden fazla olabilecekleri gibi çoğunlukla tek bir RC sürüm olarak yayımlanır.

Daha önceki WLM 2009 Beta konularında Şubat 2009 tarihinde final sürümün çıkacağını duyurmuştuk.

Bu sürümü yükleyip kullanmanızda herhangi bir sakınca yok. Bilinen ciddi bir hatası olmadığı gibi oldukça da hoş yeni özelliklere sahip. Tek sorun, henüz popüler eklentilerin ve yamaların uyumlu olmaması.

MessengerDiscovery'nin mevcut sürümlerinden birisi WLM 2009 ile kısa bir süre içinde uyumlu hale getirilebilir ancak StuffPlug için aynı şeyi söylememiz pek mümkün değil.

Messenger Plus! ve A-Patch sürümleri de çok kısa bir süre sonra güncellenecektir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.