Arama


NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
17 Aralık 2008       Mesaj #106
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Freund adlı kullanıcıdan alıntı

ama hem yabancı dilde acıyo hemde kutuyu acmıyor yani illa şifre gireceksin
onuda gectim mesela iede bi kutuyu kapatınca diger kutuyu acabiliyoduk buda olmuyor bunun bir çözümü varsa neden kullanmayayımki.

Hesabınızla giriş yapıp ülke/bölge/dil ayarlarını kontrol etmelisiniz. www.passport.com

Alıntı
durnaloglu adlı kullanıcıdan alıntı

tesekkurler ben kurdum kolay . fakat kişileri ben mail adresleri olarak gormek istiyorum. iletilerini yazdiklari yazilar ile degil yani bunu nasil yapabilirim...

ornek: kisinin mail adresi x@hotmail.com gibi gormek istiyorum..
yanina yazdiklari ileti gibi degil.

ve birde sadece cevrimici olanlari gormek istiyorum. hareketli cevrimdisi olan goruntuleri nasil ekrandan silerim. sadece cevrimici olanlar gorunsun bana yeter.

simdiden yardimlarin icin sagol ...

Maalesef WLM > Araçlar > Seçenekler > Düzen ekranında "Kişileri etiketleme ölçütü" bölümünde 'Görünen ad' ve 'Adı ve soyadı' seçenekleri mevcut, 'E-posta adresi' seçeneği yok. Muhtemelen popüler eklentilerden ya da yamalardan birisi size kişileri e-posta adreslerine göre listeleme özelliğini sunacaktır.

"Düzen" ekranında üst bölümdeki tüm kutucukların işaretini kaldırın, 'Kişileri düzenleme ölçütü' bölümünde 'Çevrimiçi durum' seçeneğini kullanın. Hareketli ve Çevrimdışı kişi gruplarını tamamen kaldırmanız/silmeniz/gizlemeniz mümkün değil. Ancak "Hareketli" ve "Çevrimdışı" yazılarına tıklayarak bu bölümde yer alan kişilerin görünmemesini sağlayabilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.