Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
18 Aralık 2008       Mesaj #89
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ottomann adlı kullanıcıdan alıntı

W. live messenger 14.0.850 yükledim. bununla uyumlu msgplus 4.89 yükledim. ancak şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.

konuşma pencerelerini görev çubuğunu (ekran altına) indirmişken, başka bir pencereyi aşağı indirdiğimde, konuşma penceleri kendiliğinden ekrana geliyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Messenger Plus!'ın 4.89 numaralı bir sürümü henüz yok. Messenger'ın son BETA sürümüyle uyumlu BETA sürümünün numarası 4.79. Messenger Plus!'ın, kullandığınız Messenger sürümüyle çalışması beklenen bir sürümü henüz yok. Kısa ya da uzun bir süre sonra çıkartılacağını tahmin ediyoruz. Kullandığınız Plus! sürümü kullandığınız Messenger sürümüyle kısmen uyumlu. Mesela sekmeli sohbetler özelliği çalışıyor ancak bahsettiğiniz hata da bu özellikten kaynaklanıyor. Messenger Plus!'ın sanırım 4.50 sürümlerinden yukarı her sürümde olan ve programcı tarafından da bilinen bir hata bu. Ancak bunu düzeltmek için daha kötü hatalar oluşacağından bu hatanın düzeltilmesi şu anda askıda bekliyor. Bu sorundan kurtulmak için Messenger Plus!'ın sekmeli sohbetler özelliğini kapatabilir ya da simge durumuna küçülteceğiniz en son pencereyi küçültmek yerine "Masaüstünü Göster" kısayolu düğmesine ya da Ctrl+D kısayol tuş birleşimine basabilirsiniz.