Arama


Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008       Mesaj #4
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Zararlı alışkanlıklara karşı spor



Çınar İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında gençlerin zararlı alışkanlıklarından korunması, uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele ve bu durumdaki gençlerin sosyalleşmeleri için başlatılan çalışmaların ilk adımı yapılan bir törenle başlatıldı.
Önceki ay gençleri zararlı alışkanlıklardan ve suçtan uzaklaştırmak ve sosyalleştirmek amacıyla ilçede bir toplantı yapılmış ve bu toplantıda alınana kararlar doğrultusunda özellikle bu sorunu çözme hususunda Sportif faaliyetlerin etkin bir şekilde kullanılması kararlaştırılmıştı.
Bu doğrultuda tespit edilen 12-18 yaş arasındaki 50 çocuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan futbol kursuna alınmıştı. İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İlge, Şube Müdürü Servet Yalçın ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay’ın da katıldığı bir törenle İlçe Kaymakamı Hasan Tanrıseven çalışmaları yerinde inceleyerek çalıştırıcılardan bilgi aldı. Dr. Tanrıseven sporculara Eşofman, krampon, tozluk, futbol topu ve çeşitli hediyeler verdi.
İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven bu çocukların sosyalleşmesi için en büyük silahlarının sportif ve sosyal etkinlikler olacağının altını çizerek onlara bizim için önemli olduklarını ve sorumluluk vererek yavaş yavaş topluma kazandırılmaları hususunda hiçbir fedakarlıktan kaçmayacaklarını söyledi.
Quo vadis?