SEVGİNİN İNATÇI DELİSİ BEN
İster deli, ister divane, ister rüzgarlarla savaşan Don Kişot misali, ister suyun yüzüne yazı yazıp konuşan, ister rüyalarla, düşlerle avunan desinler bana!
Benim için evrensel koşulsuz sevgi önemli.. Ne derlerse desin negatifler, yüreğimin kulakları duymuyor ki!
Ben hissettiklerimi özgürce doğanın özgür enerji katmanlarının bağlarına salıyorum! Hayatımı, sevgilerimi, aşklarımı mavi düşlerimi asla tehir edemem. Söylerim, sevgiye dair sorumluluğum var, kendime ve içimdeki afacan sevgi delileri çocuklarıma..
Sevgisel sorumluluğum adına söylüyorum, sevgi nasipsizleri ne derlerse desinler!
İnadına sevgi, inadına dostluk, inadına barış, inadına kardeşlik!
İnadına neşe, inadına çoşku, sevinç, inadına mavi düşler!
İnadına umut yüklü gökkuşağı makamında şarkılar, mavi, pembe, lila, yeşil, karanfil kokulu şarkılar, türküler!
İnadına yeşil şiirler, inadına gök kuşağı kundağında hayat! İnadına Güneş'e doğru umutlu yolculuklar, inadına!
İnadına çiçeğe duran rengarenk tomurlar gibi doğacağım her şafakla her gün yeniden, inadına!
Ümit, ümit, tomur açacağım, sevgimi kundak diye sarıp sarmalayıp kucaklıyacağım Hayat'ı, inadına!
Aşk artı sevgi, oksijen koklayacağım, yüreğim ciğerlerim ile birlikte, umut bayramları ilan edeceğim, umutlu yüreklerin ellerinden öpeceğim umut bayramlarında, tüm güzel günler adına!
İnadına!!!
İNCİ TUN
alıntı