Alıntı
10ore adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar indirdim fakat kuramıyorum..messenger.msi a tıklıyorum iki kere kum saati çıkıyo bişeyler yükler gibi yapıo sora kayboluyo ve yüklemiyo format atmadan önce denemiştim attım yine denedim yine olmadı windows installer 3.1 de yüklü son güncellemede var acaba Xp oldugundan dolayımı kaynaklanan bi sorun yardmcı olursanız sevinirim tşk şimdiden..
Yüklenmediğine emin misiniz? Başlat > Programlar > Windows Live > Windows Live Messenger kısayolu mevcut değil mi?
Alıntı
madisom adlı kullanıcıdan alıntı Ya arkadaşlar ben 9 betayı yükledim fakat bu başka pclerde oturum açmaya izin die bişi var içinde o aktifdi ve sanıyorum beni beta user olarak tanımladığı için başka bir bilgisayar ilk 9 u kurup açtığım msni mi açamıyorum sadece ilk kurduğum pc de açılıyor ve hata olarak da 8100030d veriyor ama diğer msnlerim açılıyor sadece tek bir adresim açılmıyor. Ne yapmam gerek sildim normal rc versiyona geri döndüm ama gene aynı diğer ilk kurduğum pc den demi kaldırmalıyım acaba
Hesabınızla alakalı klasörleri silmeyi deneyin:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs
Buradaki klasörleri silmeniz yeterli olmazsa aşağıdaki mesajda yer alan klasörleri silin (yalnızca hesabınızla alakalı olanları):
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?