Arama

Nicolaizer - avatarı
Nicolaizer
Ziyaretçi
24 Aralık 2008       Mesaj #330
Nicolaizer - avatarı
Ziyaretçi
Neu bişi sorcam 1 yıldır bu şekilde msn 7,5 kullanıyordum ama arada sırada şöyle bir hata alıyorum;

bazen messengera tıkladığım halde saatin orda messenger simgesi çıkıyor ama messenger penceresi açılmıyor. Bu yüzden messengera bağlanamıyorum. Mouse ile saatin ordaki simgesine gittiğimde ise messenger iconu anında kayboluyor. Birde görev yöneticisinden işlemlere bakıyorum ve orda msnmsgr.exe yok. Bilgisayarda hiçbir oynama yapmadan orjinal msnmsgr.exe dosyasını geri attığımda ve çalıştırdığımda ise oturum açma penceresi geliyor. Bazen deneme yanılma yöntemiyle sorun çözülüyordu messengerı kaldırıp kurup tekrar tekrar değiştirip falan çözülüyordu ama şimdi artık hiç olmamaya başladı.

msn plusı da eklemiştim, msgplush.dll yi değiştirmiştim ve plusı kendime göre yapılandırmıştım. Yine aynı şekilde stuff plugin mi ne onuda kurup yapılandırmıştım.

Bu işlemi format atıp sıfır windowsta denedim başta yine sorunsuz olarak çalıştı. Ama ertesi gün yine kendiliğinden bu durum çıkmaya başladı. Bunun nedeni nedir? varsa çözümü nasıldır?