Arama


ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
24 Aralık 2008       Mesaj #1
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Messenger, oturum açma bilgileriniz olarak Windows Live ID (Windows Live Hotmail ve Windows Live Messenger gibi Windows Live programlarında ve hizmetlerinde, Xbox, MSN ve Office Live gibi Microsoft hizmetlerinde ve Windows Live ID logosunu gördüğünüz her yerde oturum açmak için kullandığınız e-posta adresi ve parola.) 'nizi kullanır. Bir Microsoft Passport Network hesabınız varsa, bu hesabı Windows Live ID olarak kullanabilirsiniz. Messenger oturumu açmaya çalıştığınızda bir Windows Live ID veya parola hatası alırsanız, aşağıdaki çözümlerden bir veya daha fazlasını deneyin:
  • Kimlik bilgilerinizi onaylayın.

    1. Windows Live ID oturum açma web sitesini ziyaret edin.
    2. Messenger oturumu açmak için kullandığınız kullanıcı adını ve parolayı girin ve sonra Oturum aç'ı tıklatın.
    Başarılı bir şekilde oturum açarsanız, Oturumu kapat düğmesi görüntülenir. Bir hata iletisi görüntülenirse, parolanız yanlış veya hesabınızın süresi dolmuş olabilir.

  • Parolanızı değiştirin.

    1. Windows Live ID oturum açma web sitesini ziyaret edin.
    2. Windows Live ID kimlik bilgilerinizi girin ve sonra Oturum aç'ı tıklatın.
    3. Parola'nın yanındaki Değiştir'i tıklatın.
    4. Ekrandaki yönergeleri izleyin.
  • Unutulan bir parolayı sıfırlayın.

    Windows Live ID parolanızı unuttuysanız, Windows Live ID parola sıfırlama sayfasını ziyaret edin ve sonra ekrandaki yönergeleri izleyin.

  • Messenger otomatik oturum açma kimlik bilgilerini değiştirin.

    Messenger, parolanızı girmeniz için uyarmadan otomatik olarak bağlanmaya çalışıyorsa, yanlış parolayı kaydetmiş olabilirsiniz.
    1. Messenger oturum açma penceresinde, Parola kutusunun görüntülenmesini sağlamak için Parolamı Anımsa onay kutusunu temizleyin.
    2. Parola kutusuna parolanızı yazın ve ardından güncelleştirilmiş parolayı depolamak için Parolamı anımsa onay kutusunu seçin.
    3. Otomatik oturum açmayı etkinleştirmek için Otomatik olarak oturum aç onay kutusunu seçin.