Arama

e.said coskun - avatarı
e.said coskun
Ziyaretçi
26 Aralık 2008       Mesaj #124
e.said coskun - avatarı
Ziyaretçi

Dünyanın en büyük kişisel bilgisayar yazılım üreticisi Microsoft'un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Bill Gates, Bilgi Çağı'nın başlatılmasında önemli bir rol oynamıştır. Bu çağdaş hayalperest şimdi de gelişen teknolojnin iş dünyasını yeni bir ekonomik çağa nasıl ititiğini, her yönetcinin çizginin nasıl üzerinde kalabilceğini -ve kalması gerektiğin-... entegre bilgi sistemlerinin her kurumu nasıl başarıya götüreceğini açıklıyor. Düşünce Hızında Çalışmak Belki de şirketiniz teknolojiye önemli yatırımlar yaptı ve beklediği gelirin sadece yüzde 20'sini elde ediyor. Gates'in anlattığı gibi, muhtemelen donanıma ve yazılıma belirli sorunların çözümü için gerekli birer araç olarak bakıyorsunuz. Tıpkı yaşayan bir organizma gibi bir kuruluş da ancak ihtiyaç duyan bölümlerine istendiği zaman bilgi ileten bir sinir sistemi varsa düzenli çalışabilir.

NOT : Bu Kitabın İlk Baskısını Alanlardanım vede Hiç Pişman Değilim.Açıkcası Kitabı Okuduğum Yaşımdan Dolayı Bill Gates Bu Adam Deli Demiştim Ama Şuan Ona Hak Veriyorum.
Kitab'da Yazılanların İleri Düzeyine Geçti Bilim vede Teknoloji...