Arama

necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
31 Mayıs 2006       Mesaj #629
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

siteye internet explorer ile giriş yapamamıyorum sayfanın hakimrengi ve üstte üye olmadınız v.s yazısı hiçbir şey değişmiyor başka sitelerde sorun olmuyor fakat çok kısa bir süre önceye gene explorer ile giridim siteye fakat çok yavaşladığı için ashampoo ve winoptimizer ile genel bir temizlik yapıp tekrar girmek istediğimde böyle bir sorun oluştu frefox u kullanmak istemeyeşimin sebebi ben pc yi xp nin büyüteci yardımı ile kullnıyorum fakat frefox ta yazı yazarken imleç harfleri takip etmiyor belki bu sorun ile ilgiii frefox u bilgilendire bilirsiniz (neyazıkki freefox sitesinde bize ulaşın sorunlar yada benzeri bir şey göremedim) yani ben sizin sitenizi seviyorum ve extlorer ile tekrar nasıl ziyret edebilirim ama org olmadan önce çok daha fazla seviyordum anıyorum tüm üyeler de benimle aynı göştedir sebebi malum yasaklar ama ne olursa olsun yinede süpersiniz çok uzdı ama birşeydaha eskiden sorunlarımıza çok daha hızlı cevap alabiliyorduk sanıyorum takımda eksiklmeler var ve arkadaşlar yetişemiyor yinede yinede başta sayın neutralizer olmak üjzere tüm takıma teşekkürler saygılarımla

sorun düzeldi kayıtol satırına tıllayıp siteye login olmadan biraz dolaştım ama o satır tıklamadan explorer siteyi kesinlikle açmadı belki silinen çerezlerle alakalıdır bilmiyorum ama şimdi explorer ile girişyapabildim ama sorunun neden olştuğu ile ilgili bilgilendirme yapabilirseniz en azından hatamı tekrarlamam herkese kolalıklar dilerim esenkalın