Arama

bugraciex - avatarı
bugraciex
Ziyaretçi
31 Aralık 2008       Mesaj #217
bugraciex - avatarı
Ziyaretçi
ARkadaşlar uzun bi deneme ve araştırma sonucu msn yeni arayüzünde bir kişinin sizi engelleyip engellemediğini nasıl anlayabileceğinizi buldum... Ilk olarak sitede yazılan kişisel ileti olayı doğrudur ama eğer merak ettiğiniz kişinin bir kişisel iletisi yoksa Sizi engelleyip engellemediğini Anlamanız olanaksızdır... Şimdi Size benim bulduğum yöntemi anlatacağım Buda aynı kişisel iletiyi görme izninizin olup olmadığıyla ilgili ve kesin %100 çalışıyor.. Defalarca denedim Msn Wink iLk olarak msnde sizi engellediğinizi düşündüğünüz kişinin üzerine gelip sağ tıllıyoruz ve profil e tıklayıp profiline giriyoruz.. Açılan pencerede Sol üst köşedeki resimde bir ok çıkacak. Bu ok işaretine tıklayıp kişisel bilgisini görüntüleye tıklıyoruz.. Açılan pencerede izinler yazan bölüme tıklıyoruz.. Ve karşımıza kişinin bize izin vermiş olduğu izinler geliyor.... Eğer engelliyseniz yada değilseniz Dosya paylaşım her zaman görüntüleyebilirsiniz.. Ama eğer Engelliyseniz Sizde bu seçenek çıkmayacaktır!!! ''**** kişisine ait kişisel kişi bilgisi görüntüleyebilirsiniz'' Eğer bu yazı çıkmışsa engelli değilsiniz demektir.... Evet kişisel ileti kişisel bilgilerin çatısı altında olduğundan dolayı Eğer engelliyseniz bu seçeneği göremiyorsunuz Msn Wink %100 çalışıyor ve Alıntı deildir.... Aynı zamanda kişinin spaces izin seçenekleri Herkes olarak işaretli olsa bile değişen 1 şey olmuyor.. Tekrar söylüyorum %100 çalışıyor Kendinizde deneyebilirsiniz Msn Wink Sizlere yardım edebildiysem ne mutlu bana!!!!! Umarım aşk acısı çekenlere iyi gelmiştir Msn Tongue