Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
01:50, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Perşembe, 11 Aralık 2025 - 01:51
Arama
MaviKaranlık Forum
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
-
Tek Mesaj #217
bugraciex
Ziyaretçi
31 Aralık 2008
Ziyaretçi
ARkadaşlar uzun bi deneme ve araştırma sonucu msn yeni arayüzünde bir kişinin sizi engelleyip engellemediğini nasıl anlayabileceğinizi buldum... Ilk olarak sitede yazılan kişisel ileti olayı doğrudur ama eğer merak ettiğiniz kişinin bir kişisel iletisi yoksa Sizi engelleyip engellemediğini Anlamanız olanaksızdır... Şimdi Size benim bulduğum yöntemi anlatacağım Buda aynı kişisel iletiyi görme izninizin olup olmadığıyla ilgili ve kesin %100 çalışıyor.. Defalarca denedim
iLk olarak msnde sizi engellediğinizi düşündüğünüz kişinin üzerine gelip sağ tıllıyoruz ve profil e tıklayıp profiline giriyoruz.. Açılan pencerede Sol üst köşedeki resimde bir ok çıkacak. Bu ok işaretine tıklayıp kişisel bilgisini görüntüleye tıklıyoruz.. Açılan pencerede izinler yazan bölüme tıklıyoruz.. Ve karşımıza kişinin bize izin vermiş olduğu izinler geliyor.... Eğer engelliyseniz yada değilseniz Dosya paylaşım her zaman görüntüleyebilirsiniz.. Ama eğer Engelliyseniz Sizde bu seçenek çıkmayacaktır!!! ''****
kişisine ait
kişisel kişi bilgisi
görüntüleyebilirsiniz
'' Eğer bu yazı çıkmışsa engelli değilsiniz demektir.... Evet kişisel ileti kişisel bilgilerin çatısı altında olduğundan dolayı Eğer engelliyseniz bu seçeneği göremiyorsunuz
%100 çalışıyor ve Alıntı deildir.... Aynı zamanda kişinin spaces izin seçenekleri Herkes olarak işaretli olsa bile değişen 1 şey olmuyor.. Tekrar söylüyorum %100 çalışıyor Kendinizde deneyebilirsiniz
Sizlere yardım edebildiysem ne mutlu bana!!!!! Umarım aşk acısı çekenlere iyi gelmiştir
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 01:51
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.