Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
2 Ocak 2009       Mesaj #7
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Devrim Yaratan Maskaralar
eye0
Güzel ve alımlı bir makyajı asıl gösteren ürünün maskara olduğunu hepimiz biliyoruz. Farlarımızı sürüp sürüştürdükten sonra son rötuşlarımız kirpiklerimize verdiğimiz hacim ve dolgunluktur. Ok gibi kirpiklere sahip gözlerin çekiciliği ve derinliği tabiî ki de tartışılmaz. Teknolojinin ilerlemesi ile makyaj dünyasına hızlı bir giriş yapan Lancome'un titreşimli, Givenchy'nin yuvarlak uçlu maskarası ile kirpikler artık mükemmel görünecek. Givenchy'nin yeni ürettiği ve kirpiklerde bir devrim yaratacak olan farklı Phenomen Eyes adlı maskarası makyaj tarihinde yeni bir sayfa açacağa benziyor. Maskaranın yepyeni yuvarlak formda patentli fırçası çok yönlü ve kolay uygulama sağlıyor. Yoğun pigmentler sayesinde ise kirpiklere daha önce görülmemiş bir dolgunluk ve uzunluk kazandırıyor.
eye1
İçeriğindeki balmumu sayesinde kullanım kolaylığının yanı sıra, en kısaları dâhil tüm kirpiklerinizin kökten uca upuzun görünmesini sağlıyor. Topaklanma yapmadan kirpiklerinizi tek tek ayırma özelliği ile gözleri iri göstererek, dramatik bir görünüm yaratan maskara Sephora mağazalarında tüm dünya ile aynı anda satışa sunuldu bile. Bu yepyeni ürünün fiyatı ise 44.50YTL.
eye2
Diğer bir harika ürün ise Lancome'un fırçasında bulunan mikro-titreşim sistemi sayesinde dakikada 7,000 mikro titreşim gerçekleştirerek, her bir kirpiği 360° homojen şekilde kavrayıp saran mükemmel maskarası. Aplikatörün üzerindeki tuşa basarak mikro-titreşim sistemini başlattıktan sonra fırçayı kirpik köklerinin hizasına yerleştirip yukarıya doğru hareket ettiriyorsunuz ve sonuç mükemmel oluveriyor. Ürün, geri dönüşümlü pil ile çalışıyor. Formülü akışkan ve esnek özelliklere sahip olup, kirpiklerin üzerinde kolayca kayıyor. Kirpikler daha uzun, yeniden şekillenmiş ve yoğun görünümüne kavuşuyor. Ürün fiyatı 94 YTL.