Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Bursa Uludağ'da yeni yılı karşılayanlar, kriz dinlemeden 'Beyaz Cennet'i tıka basa doldurdu.
Yaşanan ekonomik kriz ve bir günlük tatile aldırmadan Uludağ'ı dolduran tatilciler, 2009'a eğlenerek girdi. Geçmiş yıllara yakın bir doluluk yaşanan Uludağ'da otelleri dolduran tatilcilerin yanı sıra Bursa'dan yılbaşı için araçlarıyla 'Beyaz Cennet'e gelen vatandaşlar yeni yıla terör ve krizin konuşulmadığı bir ülke dileğinde bulundular.
Uludağ'daki kutlamalara ünlü sanatçılar Gülben Ergen, Deniz Seki ve Işın Karaca'da katılarak vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Ayrıca eski futbolcu Ümit Davala da yeni yıla Uludağ'da girdi. Grand Yazıcı Otel'de yakınları ile yeni yılı karşılayan Davala, yeni yılın barış ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
Gülben Ergen: "TERÖRSÜZ VE KRİZSİZ YENİ BİR YIL DİLİYORUM"
Sevilen sanatçı Gülben Ergen de, yeni yıla Uludağ'da girdi. Ergen, Ağaoğlu Otel'de 2009'u karşılamaya gelen sevenlerine de unutulmaz bir gece yaşattı. Uludağ'da eşi ve oğlu Atlas'la birlikte gelen Gülben Ergen, programına başlamadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Yeni yılda terörsüz ve krizin konuşulmadığı bir yıl dileyinde bulunan Gülben Ergen, "Eşim ve oğlumla birlikte yeni yıla giriyoruz, benim için en büyük mutluluk önce ailem sonra mesleğim. Ülkemiz için öncelikle barış diliyorum. İnşallah terörün ve bu krizin konuşulmadığı bir yıl olsun. Ülkemiz her konuda başarılı olsun.
Beni sorarsanız ben 2008 yılında çok iyi bir albüm yaptım ve istediğim gibi geçirdim, maddi manevi benim için çok iyi bir yıldı 2008. Aynısını 2009'dan diliyorum. Çünkü benim mesleğimde durduğum yeri korumak gibi bir görevim var. Bunun içinde çaba sarfedeceğim." diye konuştu.
Eşinden hediyesini programdan sonra alacağını belirten Ergen, kendisinin ise eşine kitap hediye ettiğini söyledi. Gülben Ergen, oğlu Atlas'a da bayramlarda olduğu gibi yeni yılda da cici elbiseler aldığını aktardı.